DOĞAN, KÖYLER ŞEHİR KONFORUNDA OLACAK

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, köylere şehir konforunu getirecek hizmetlerin devam edeceğini söyledi.

DOĞAN, KÖYLER ŞEHİR KONFORUNDA OLACAK

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, köylere şehir konforunu getirecek hizmetlerin devam edeceğini söyledi.

03 Ocak 2016 Pazar 12:28
 DOĞAN, KÖYLER ŞEHİR KONFORUNDA OLACAK
Geçtiğimiz Kasım ayında yapılan seçimlerde Hasancıklar Muhtarı seçilen Hayati Yazıcı ve  ihtiyar heyeti,  İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette İzmit Belediyesi Muhtarlık İşleri Müdürlüğü koordinatörü Belediye Meclis üyesi Mehmet Çetin de  hazır bulundu.

Çiçeği burnunda muhtar Yazıcı ve beraberindekiler, Başkan Doğan’a köylerinde yetiştirdikleri ürünlerden hediye ettiler. Muhtar Yazıcı, “Başkanımız her zaman bizim yanımızda oldu. Kendisine çok teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

 HİZMETTE AYRIM YOK

 İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, “ bu makamlarda sizlerin adına duruyoruz. Milletin kuruşunu ziyan etmeden, her şeyi layıkıyla, hakkaniyetli bir şekilde paylaştırıyoruz. Hizmetlerimizde, hiç bir zaman köy, mahalle şehir ayrımına girmiyoruz. Her mahalleye, her sokağa  ayrım yapmadan hizmet götürüyoruz. Hasancıklar da bizim gözbebeğimiz. Şehir merkezindeki mahallemize nasıl bakıyorsak Hasancıklar’a da öyle bakıyoruz. Köylerimize tabi ki biraz daha gayret ediyoruz. Çünkü oralar, biraz daha gözden uzakta olduğu için, daha az nüfusun olduğu bölgeler olduğu için bir eksiklik, aksaklık olmasın istiyoruz. Köylerin yollarını yaptık, yapmaya devam ediyoruz. Köylere konaklar yapıyoruz, kadınlarımız için kurslar açıyoruz, camilerimizi onarıyoruz, çocuklarımız için yeni parklar yapıyoruz. Köylerdeki çeşmeleri restore ediyor ya da yeni baştan yapıyoruz. Köylerimizde, çöp toplama ve sokak temizliğini de başlattık. Süpürgeci ekibimiz, şehirde olduğu gibi köylerimizde de görev yapıyor.  Köylerdeki hayvansal atıkların, gübrelerin değerlendirilmesi için biogaz tesisi projemiz var. Projeyi hayata geçirdiğimizde hayvansal atıklar da değerlendirilmiş olacak. Hedefimiz köylerimizin dokusunu bozmadan, şehir konforunu götürmektir. Köylerle ilgili yapacak daha çok şey var. Köylerimizi çok seviyoruz” dedi.

 UYGULAMALARIMIZLA MODEL OLUYORUZ

 Başkan Nevzat Doğan, muhtarlara çok önem verdiklerini de belirterek” 2009 yılında göreve geldiğimde, muhtarlık birimini kurduk. Bu Türkiye’de bir ilk oldu. Yıllar geçtikçe muhtar hizmet biriminin ne kadar önemli olduğu anlaşıldı ve hükümetimiz bütün belediyelere bunu zorunlu hale getirdi. Cumhurbaşkanımız da muhtarlara özel bir ilgi gösteriyor. Muhtarların maaşlarında düzelme oldu. İktidarımız döneminde muhtarlarımızın değeri daha da arttırıldı. 3 yıldır muhtarlar gününü kutluyoruz. Bu uygulamamız da Türkiye’ye model oldu ve artık muhtarların da resmen bir günleri olmaya başladı. İzmit Belediyesi olarak muhtarlarımıza her zaman önem verdik. Bundan sonra hep birlikte daha güzel çalışmalar yapacağız. Halkımızın dertlerini bize ulaştırdığınız için, bizim yaptığımız işleri takip ettiğiniz için sizlere teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

Son Güncelleme: 03.01.2016 12:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38