DÜNYA GENÇLERİ BAŞKAN DOĞAN'I ZİYARET ETTİ

Körfez Rotary Kulübü geleneksel su sporları kampı için 7 farklı ülkeden şehrimize gelen misafir öğrencileriyle birlikte İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğanı makamında ziyaret etti

DÜNYA GENÇLERİ BAŞKAN DOĞAN'I ZİYARET ETTİ

Körfez Rotary Kulübü geleneksel su sporları kampı için 7 farklı ülkeden şehrimize gelen misafir öğrencileriyle birlikte İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğanı makamında ziyaret etti

18 Ağustos 2014 Pazartesi 18:22
DÜNYA GENÇLERİ BAŞKAN DOĞAN'I ZİYARET ETTİ
 8 yıldır devam eden geleneksel su sporları kampı için Çek Cumhuriyeti, Estonya, Romanya, Belçika, Hırvatistan, Macaristan ve İtalya’dan şehrimize gelen öğrencileri ağırlayan Körfez Rotary Kulübü, gençlerle birlikte Başkan Doğan’ı ziyaret etti.  Ziyaretlerinde konuşan Körfez Rotary Kulübü Başkanı Seyfettin Kılıç ‘  4-5-6 Ağustos tarihlerinde grubumuzla birlikte Belediyenizin Gölkay Park tesislerinde etkinlikler gerçekleştirdik. Bu etkinlikte yapmış olduğunuz desteklerden ve göstermiş olduğunuz kusursuz ev sahipliğinden dolayı sizlere teşekkür etmek istedik’ dedi.

ENERJİMİZİ GENÇLERİMİZDEN ALIYORUZ
Misafirleriyle yakından ilgilenen ve ziyaretlerinden duyduğu mutluluğu dile getiren İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan  ‘öncelikle her yıl düzenli ve disiplinli bir şekilde gençler arasında ve ülkeler arasında bir anlamda dostluk köprülerinin, duygu bağlarının oluşturulduğu bu güzel birlikteliği gerçekleştirdiğiniz için sizlere teşekkür ediyoruz. Bizlerde genç dostu bir belediye ve genç dostu belediye başkanı olarak bu tür etkinliklere elimizden gelen desteği veriyoruz,  bunu kendimize bir görev olarak ta görüyoruz. Avrupa’nın en genç nüfusuna sahip olan ülkenin bir şehrinin belediye başkanı tabi ki gençleri çok önemseyen, gençlere gelecek açısından yeni imkânların açılması için gayret gösteren bir anlayışla çalışmalıdır. Biz de bunu yapıyoruz, genç nüfusumuzdan aldığımız enerjiyle yaptıklarımız ortada.’ dedi.
GENÇLERİMİZ İÇİN PROJELER
 ‘Kefken de Sarısu Gençlik Kampımız,  Eurodesk Merkezimiz, Gen-ciz Birimimiz, sizlerin de gördüğünüz su sporları merkezimiz olan Gölkay Parkımız, Cephanelik Spor Tesislerimiz, birçok spor dalında mahallelerde kurduğumuz portatif yüzme havuzlarımız, bisikletle ilgili bisiklet şehri İzmit olma yolunda gençlerimizi teşvik etmek amacıyla bisiklet dağıtım projelerimiz, bisiklet yollarımız ve bisiklet parklarımız gençlerimiz için hazırladığımız projelerimizdir.’ diyen Başkan Doğan gençlere yönelik gerçekleştirilen projeler hakkında bilgiler verdi.
HERZAMAN YANINIZDAYIZ
Yeni dönemimizde de yine gençlerimiz için güzel projelerimiz var diyen İzmit Belediye başkanı Dr. Nevzat Doğan ‘Gençlik merkezi projemiz ve üniversite öğrencilerimiz için yurt projelerimiz öncelikli çalışmalarımız arasında. Sizlere de bu özel projeniz için çok teşekkür ediyoruz. Bu tür projelerde İzmit Belediyesi olarak her zaman yanınızda olacağımızı bilmenizi isteriz. Öğrencilerimize de ziyaretleri için çok teşekkür ediyoruz. Ülkelerine gidince bizleri unutmasınlar, yine bekleriz, hayatlarında başarılar dileriz’ diyerek öğrencilerle uzun uzun sohbet etti.

Son Güncelleme: 19.08.2014 11:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38