banner28

KAYMAKAM EMİROĞLU’NDAN İADE-İ ZİYARET

Bir süre önce göreve başlayan İzmit Kaymakamı Ersin Emiroğlu, İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’a iade-i ziyarette bulundu

KAYMAKAM EMİROĞLU’NDAN İADE-İ ZİYARET

Bir süre önce göreve başlayan İzmit Kaymakamı Ersin Emiroğlu, İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’a iade-i ziyarette bulundu

10 Ekim 2014 Cuma 15:55
KAYMAKAM  EMİROĞLU’NDAN İADE-İ ZİYARET
 Ziyaret oldukça sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşti. İzmit Kaymakamı Emiroğlu, Başkan Doğan’a sıcak ve samimiyeti için teşekkür ederek” sağolsun Başkanımız ilk günden itibaren bizim yanımızda. Her zaman söylediğim gibi seçilmişler ya da atanmışlar olarak bizlerin tek gayesi insanlara hizmet etmektir. Hepimiz vatandaşlara hizmet için buradayız. Hedef noktamız hizmet, kulvarlarımız farklı olsa da gayemiz aynı” dedi.

 

BİRLİKTE GÜZEL HİZMETLER YAPACAĞIZ

 

Başkan Doğan da  “İzmit’imiz çok önemli bir ilçe. Ben, çoğu zaman İzmit’i ilçenin de ötesinde bir şehir olarak nitelendiriyorum.  Buraya atanan bürokratların ve mülki amirlerin seçilerek buraya geldiğini de biliyoruz. İzmit bir anlamdı çok şanslı. Bundan önce görev yapan kaymakamlarımız hepsi çok başarılı hizmetler sundular. Sizin içinde aynı şeyleri söyleyeceğimize inanıyorum. Birlikte halkımız için, İzmit’imiz için güzel çalışmalar yapacağız. Dileğimiz oturduğumuz koltuklara değer katmak, hoş bir seda bırakmaktır. Daha doğrusu bu koltukta oturmak yerine bu koltuğun getirdiği imkânları, halkın ihtiyaçları doğrultusunda hizmete çevirmektir. Sizde de bu enerjiyi gördük” şeklinde konuştu. Doğan, ziyaretin anısına İzmit Kaymakamına saat kulesi maketi hediye etti.

Son Güncelleme: 12.10.2014 12:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38