Kocaeli Aydınlar Ocağı’na MHP ziyareti

30 Mart’ta yapılacak seçimler öncesi Kocaeli Aydınlar Ocağı’na siyasi partilerin ziyaretleri devam ediyor.

Kocaeli Aydınlar Ocağı’na MHP ziyareti

30 Mart’ta yapılacak seçimler öncesi Kocaeli Aydınlar Ocağı’na siyasi partilerin ziyaretleri devam ediyor.

12 Mart 2014 Çarşamba 09:58
Kocaeli Aydınlar Ocağı’na MHP ziyareti
 Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi Özcan Pehlivanoğlu, Rumeli Balkan Stratejik Araştırmalar Merkezi (RUBASAM) Başkanı Mesut Başkır, RUBASAM Başkan Vekili Süheyl Çobanoğlu ile birlikte geldiği Kocaeli Aydınlar Ocağı’nda seçimlerde MHP’ye ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Saffet Sancaklı’ya destek verilmesini istedi.

Kendisi de İstanbul Aydınlar Ocağı üyesi olan Özcan Pehlivanoğlu, Aydınlar Ocaklıları iyi tanıdığını ve milli konulara olan hassasiyetlerini iyi bildiğini vurguladı. Önümüzdeki seçimlerde esasen “Türk Milleti’nin iktidar olup olmamasına” karar verileceğini olacağını vurguladı.

Kendileri gibi Balkan kökenli olan Saffet Sancaklı’yı yakından bildiklerini ve Kocaeli’ye önemli hizmetler yapacağına olan inanç ve güvenlerini dile getiren Pehlivanoğlu, Sancaklı’nın Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı’na seçilmesi için destek istedi.

Yapılan son ciddi anketlerde MHP adayı Saffet Sancaklı’nın, AKP adayı Karaosmanoğlu’ndan birkaç puan önde olduğunu, fakat önümüzdeki günleri çok çalışarak iyi değerlendireceklerini, sandıklara sahip çıkacaklarını ve böylece farkı açacaklarına dair bilgi ve görüşlerini açıkladı.

Kocaeli Aydınlar Ocağı Başkanı Av. Ruhittin Sönmez’in ev sahipliği yaptığı toplantıya; Sigortacı Nihat Gürer, Yörükler Derneği Başkanı Mehmet Özer, Bahçecik E. Belediye Başkanı İbrahim Gencer, İSKİ e. Yönetim Kurulu Üyesi Musa Ordu, Makine Müh. İsmail Kaya, Türk Eğitim Sen Şube Başkanı Süleyman Pekin, Türkocağı E. Başkanı Aygutşat Selçuk, Makine Mühendisi Hasan Baltacı, Teknik Öğr. Osman Ölçer, İnşaat Y. Mühendisi Dr. Mithat Bora Bulut, Petkim Emeklisi Mustafa Cansever, Körfez MHP E. Başkanı İdris Türkten, Emlakçı Veysel Akgün, Makine Teknisyeni Cavit Sözer, Ayhan Orhan, Mehmet Pamuk, Kazım Güçlü, Gürsel Gülener, Necati Türkyılmaz, Mustafa Atalay, Salih Karabey, Tufan Kayalar, Alemdar Alp Timincioğlu ve Yrd. Doç. Dr. Yüksel Korkmaz katıldı.

Son Güncelleme: 12.03.2014 10:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38