MHP kadınlar gününü kutladı

MHP Başiskele Kadın Kolları teşkilat binasında toplandı ve Kadın Kolları Başkanı Serap Kulaksız kadının önemine değinen ve günün anlamına yönelik bir konuşma yaptı.

MHP kadınlar gününü kutladı

MHP Başiskele Kadın Kolları teşkilat binasında toplandı ve Kadın Kolları Başkanı Serap Kulaksız kadının önemine değinen ve günün anlamına yönelik bir konuşma yaptı.

09 Mart 2014 Pazar 10:33
   MHP kadınlar gününü kutladı

Daha sonra Halit BAYHAN hanımların böyle bir günde ,özverili olarak burada bulunmalarına teşekkür etti.

Teşkilat binasından ayrılan kadınlar ve Halit Bayhan,  her meclis üyesi adayı da  yanına iki hanım alarak gruplar halinde tüm Başiskele’yi dolaşmak için yola koyuldular.  3 er kişilik toplam 15 grup halinde Başiskele dolaşıldı.       

Kadınlar ev ev kapı kapı dolaşarak ilçe halkının Kadınlar Gününü kutladı. Kadın Kollarına Eşlik eden Halit Bayhan ve meclis üyesi adayları, gittikleri her kapıda güler yüzle karşılandı. Desteklerini ve sevgilerini ileten ilçe halkı Bayhan’a teşekkür etti.

               
MHP’li kadınlarilçe halkına  , minik cüzdan, masa süsü ve Halit BAYHAN’ın Kadınlar Günü mesajını  hediye ettiler.

            
Ayrıca Başiskele meclis üyesi adaylarının el buroşürleride dağııtldı.

 

Halit BAYHAN Hanımlar Günü Mesajı

Değerli Hanımefendiler,

Bugün kadının toplumdaki yerinin belirlendiği ve önemini ifade edildiği gündür. Geçmiş ve günümüzdeki tüm kazanımlarımızın temelini, kadınlarımızın oluşturduğunu biliyoruz.  Evinde anne, işyerinde çalışan, toplumda saygı bir fert olan siz kadınlarımızın, ülkemizin toplumsal birliği ve dirliği için hayati önem taşıdığınızın farkındasınızdır.

Bu farklılıkla; siz değerli kadınlarımıza, bize vereceğiniz destek ile Başiskele’ye sizin yetiştirdiğiniz ya da yetiştireceğiniz evlada münasıp yönetmeye SÖZ VERİYORUZ.

Her anamız varlığıyla onurlandıran, ihtiyacımız olduğunda, desteğini esirgemeyen, eğiten, yetiştiren, bizi biz yapma yolunda yürüklerindeki sevgi ve şefkati karşılıksız veren siz fedakar kadınlarımızın, Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyorum.

                   BEŞİĞİ SALLAYAN EL DÜNYAYI SALLAR

 

Son Güncelleme: 09.03.2014 10:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38