Parklarda soruna izin yok

İzmit Belediyesi, park ve yeşil alanlarda sorun olmamasına büyük önem veriyor.

Parklarda soruna izin yok

İzmit Belediyesi, park ve yeşil alanlarda sorun olmamasına büyük önem veriyor.

28 Mart 2016 Pazartesi 14:30
Parklarda soruna izin yok

 İzmit Belediyesi, park ve yeşil alanlarda sorun olmamasına büyük önem veriyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü yetkilileri, şehrin dört bir yanındaki parklarda ortaya çıkan her türlü soruna anında müdahale edildiğini belirterek” sorumluluk alanımızda 500’e yakın park bulunuyor. Ekiplerimiz, sık sık bütün parkları dolaşarak eksik ve sorunları gideriyorlar. Havaların ısınmaya başlaması ile birlikte park ve yeşil alanlara olan ilgi de artacak. Bunu da düşünerek bakım ve onarım çalışmalarımızı daha da hızlandırdık” dediler.

Bu arada Belediye Başkan Yardımcı Serkan Yeğnidemir ile Park ve Bahçeler Müdürü Ayhan Varol da park ve yeşil alanlardaki bakım ve onarım çalışmalarını sık sık denetliyorlar.

Son Güncelleme: 28.03.2016 19:14
Anahtar Kelimeler:
IzmitBelediyesiParklar
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38