SATIŞ STANTLARI, BAYANLAR İÇİN BULUNMAZ FIRSAT

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın isteği ile el emeği ürünlerin satışının yapılması için kurulan satış reyonları, özellikle bayanlar için büyük imkanlar sağlıyor.

SATIŞ STANTLARI, BAYANLAR İÇİN BULUNMAZ FIRSAT

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın isteği ile el emeği ürünlerin satışının yapılması için kurulan satış reyonları, özellikle bayanlar için büyük imkanlar sağlıyor.

10 Temmuz 2015 Cuma 12:35
 SATIŞ STANTLARI, BAYANLAR İÇİN BULUNMAZ FIRSAT

 Anıtpark’ta her biri 5’er metrekarelik 12 adet stantlardan İZMEK kursiyerlerinin yanı sıra ev hanımlarının da ücretsiz olarak yararlandığı öğrenildi. Yetkililer, stantların haftanın 7 günü 10.00-22.00 saatleri arasında açık olduğunu belirterek” Belediye Başkanımız İZMEK kursiyerleriyle ev hanımlarının kendi ürettikleri ürünleri satabilmeleri için böyle bir yer hazırlattı. Özellikle bayanlar, 15 gün süreyle ücretsiz yararlandıkları stantlarda el emeği ile ürettikleri ürünlerini  satıp aile ekonomilerine katkı sağlayabiliyorlar.

 KENDİ ÜRETTİKLERİ ÜRÜNLER

  El emeği satış stantlarında çeşitli takılar, gemi maketler, iğne oyalı örtüler, ahşap rölyef tablolar, seramik objeler, çeyizlik örtüler, iğne oyalı tülbentler, ahşap boyama ürünler ve daha birçok süs ve hediyelik eşyalar uygun fiyata satılıyor. Böylelikle hem vatandaş, hem de burada satış yapan kadınlar kazanıyor. Satış noktalarından yararlanmanın tek şartı var o da  kişilerin kendi ürettikleri el emeği göz nuru ürünler olması. Dışarıdan alınan ürünlerin   stantlarda satışı mümkün olmamaktadır.

 3 YERDE VAR

 Benzer satış yerlerimiz Yunus Emre Kültür merkezi (Dolphin) ve Kültür Tepesi’nde de bulunmaktadır. Stantlardan yararlanmak isteyenler, Ulugazi İlkokulu arkasındaki İzmek kurs merkezine başvurabilirler. Reyonlardan yararlanmak isteyenler 325 20 21 numaralı telefondan daha detaylı bilgi alabilirler” dediler.

İzmit Belediyesi’ne ait Yunus Emre Kültür Merkezindeki el emeği satış stantlarında 1,245 kişi, Anıtpark’taki el emeği satış merkezinden de  624 kişinin yararlandığı kaydedildi.  Satış reyonlarından yararlanan bayanlar kendilerine böyle bir imkan sağladığı için Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’a teşekkür ettiler.

Son Güncelleme: 10.07.2015 16:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38