Tem Alikahya mevkiinde kaza

TEM Otoyolu Kocaeli İzmit İlçesi Alikahya mevkiinde meydana gelen trafik kazasında, seyir halinde iken lastiği patlayan araç, bir başka otomobile çarptı. Kazada 3’ü çocuk 6 kişi yaralandı

Tem Alikahya mevkiinde kaza

TEM Otoyolu Kocaeli İzmit İlçesi Alikahya mevkiinde meydana gelen trafik kazasında, seyir halinde iken lastiği patlayan araç, bir başka otomobile çarptı. Kazada 3’ü çocuk 6 kişi yaralandı

16 Ağustos 2015 Pazar 12:57
 Tem Alikahya mevkiinde kaza
Edinilen bilgilere ve iddialara göre; TEM Otoyolu İzmit İlçesi Alikahya mevkiinde meydana gelen trafik kazasında İstanbul istikametine gitmekte olan 34 DVK 4608 plakalı otomobil, seyir halindeyken lastiği patladı. Kontrolden çıkan araç yolun en sağ şeridine geçti. Bu esnada sağ şeritten gitmekte olan Servet Topak idaresindeki 06 HN 876 plakalı otomobil, aniden önüne çıkan otomobile arkadan çarptı. Çarpışmanın etkisiyle araçlarda büyük çapta maddi hasar meydana gelirken 06 plakalı araçtaki yolcular bulundukları yerde sıkıştı.
6 KİŞİ YARALANDI
Gece geç saatlerde meydana gelen kazayı görenler hemen polis, itfaiye ve 112 ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, 06 Plakalı araçta sıkışan yaralıları sıkıştıkları yerden çıkarttı. Olay yerinde tesadüfen bulunan bir doktor yaralılara ilk müdahaleyi yaptıktan sonra, 112 ekipleri Kazada yaralanan Nilüfer, Beratcan ve Fırat Toprak’ı ambulansla Derince Eğitim Araştırma Hastanesine, Servet Toprak, Halime Avcı ve Hasan Basri Avcı’yı ise ambulansla Kocaeli Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.
YARALILARIN DURUMU İYİ
Kaza sonrası hastaneye kaldırılan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenilirken, kazaya karışan araçlar, çevredeki vatandaşların da yardımıyla emniyet şeridine çekildi. Kaza nedeniyle TEM otoyolunun İstanbul istikameti bir müddet trafiğe kapatıldı. Kazaya karışan araçlar olay yerine gelen çekicilerle otoparka götürülürken trafik bir müddet kontrollü olarak verildi. Polis ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Son Güncelleme: 18.08.2015 12:28
Anahtar Kelimeler:
TEMKazaALİKAHYAMevkiinde
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38