ÜNİVERSİTELİ ÖĞRENCİLERDEN DOĞAN’A ZİYARET

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Kocaeli Üniversitesi öğrencilerini misafir etti.

ÜNİVERSİTELİ ÖĞRENCİLERDEN DOĞAN’A ZİYARET

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Kocaeli Üniversitesi öğrencilerini misafir etti.

24 Ocak 2016 Pazar 12:34
 ÜNİVERSİTELİ ÖĞRENCİLERDEN DOĞAN’A ZİYARET

Kocaeli Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. H. İbrahim Saraç, Makine Mühendisliği Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Ersin Asım Güven,  öğrenciler Akif Bayraktar, Abdullah Cebeci, Kemal Ünsal, Metin Şanser Tekir ve Mustafa Hakan Köksal İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ı makamında ziyaret ederek Formula Student Yarış Arabası Üretimi projesi hakkında bilgi verdiler. Ziyarette, KOU Formula Student Takımı da, bilgisayar ortamında çizdikleri tasarımları ve yaptıkları analizleri Başkan Doğan’a sundu.

 ‘3 D YAZICILARIN EN GÜÇLÜ VERSİYONUNU BİZ YAPACAĞIZ’

 Gençlerin ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren  Başkan  Doğan “Öğrencilerimizin proje üretmeleri, kafalarını bu yönde yormaları bizim için büyük bir mutluluk ve gelecek açısından da büyük bir umut” dedi. Gençlere yönelik yatırımlarından örnekler veren Doğan “3 D Yazıcı ve Tasarım Merkezi’ni açtık. Dünya da yeni sanayi devrimi olarak nitelendirilen merkezimiz. Her düzeydeki insanımız orayı gezebiliyor ve kendi tasarımlarını yapabiliyorlar. Çocuklarımız ilkokuldan bunu görsün ve ufkunu geniş tutsun istiyoruz. Belki 3 D Yazıcıların en güçlü versiyonunu biz yapacağız ve dünyaya biz satacağız” diye konuştu.

 ‘DESTEKLERİMİZ DEVAM EDECEK’

 Dünyada ülkelerarası mücadelelerin artık bilgiyle, teknolojiyle ve bilimsel olarak yapıldığını söyleyen Doğan, “Biz de gençlerimizle çok daha güçlü, çok daha güzel Türkiye’yi inşa edeceğiz. Bu konuda Cumhurbaşkanımızın, Başbakanımızın, hükümetimizin AR-GE’ye büyük destekleri var. Bizde bu süreçte elimizden gelen her türlü desteği sağlıyoruz. Bundan sonra da desteklerimiz devam edecektir” ifadelerine yer verdi.  

Son Güncelleme: 24.01.2016 12:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38