Yenişehir kapalı pazar hizmete girdi

İzmit Belediyesi tarafından Yenişehir Mahallesi’nde yaptırılan kapalı pazar düzenlenen törenle hizmete girdi.

Yenişehir kapalı pazar hizmete girdi

İzmit Belediyesi tarafından Yenişehir Mahallesi’nde yaptırılan kapalı pazar düzenlenen törenle hizmete girdi.

26 Şubat 2014 Çarşamba 13:25
Yenişehir kapalı pazar hizmete girdi
Yaklaşık 2 dönümlük bir alan üzerine kurulan ve 100  tezgah kapasiteli kapalı pazarın açılışı için düzenlenen törene Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Ak Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz, kapatılan Bekirpaşa Belediye Başkanı Abdullah Köktürk, Ak Parti İzmit Kadın Kolları Başkanı Aysel Demirtaş, Pazarcılar Odası Başkanı Ahmet Serim, Ziraat Odası Başkanı Ahmet Karaaslan, Yenişehir Mahalle Muhtarı Ahmet Belhan ve pazarcı esnafı katıldı.

Yaklaşık 223 bin liraya mal olan  kapalı pazarda sosyal tesis, zabıta irtibat bürosu, çay ocağı ve wc bulunuyor. Açılışta konuşan Başkan Doğan” Bu bölgemizde pazar ihtiyacı vardı. Mahalle muhtarımızın da çabalarıyla  Pazar yerini  halkımızın hizmetine sunduk. Emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.

 

10 YIL ÖNCE ÇİZMEYLE GEZİLİYORDU

 

Doğan, Yenişehir Mahallesi’nde 10 yıl öncesine kadar çizmeyle gezildiğini de söyleyerek” Eskiden her yağış sonrası bu alanlar sular altında kalırdı. Allaha şükür artık bizim hükümetimiz sayesinde o günler geride kaldı. Unutulan , hizmet görmeyen kentimiz artık Avrupa standartlarında hizmet almaya başladı. Hedefimiz daha çok çalışıp kentimizi Avrupa standartlarının da üstüne çıkarmaktır. Yenişehir Mahallesi’nde bir karakola ihtiyacı var. Bu konuyla ilgili olarak Valimiz ile görüştük ve proje hazır. Yer teminiyle birlikte bölge karakola da kavuşmuş olacak” şeklinde konuştu.

 

Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu da konuşmasında “ Halkımızın her zaman en iyisini hak ediyor. 10 yıl önce biz belediyeyi devraldığımızda Yenişehir Mahallesi’nin halini gözünüzün önüne getirin. Su şebekesini, kanalizasyonunu, tüm altyapısını yeniledik. Artık eski kötü günler geride kaldı. Vatandaşımızın bir ‘Allah razı olsun’ demesi bizim için yeterli. 10 sene önce İzmit Körfezi pislik

Yenişehir Mahallesi Muhtarı Ahmet Balhan ve Pazarcılar Odası Başkanı Ahmet Serim de konuşmalarında İzmit Belediye Başkanı Doğan’a teşekkür ettiler. Konuşmaların ardından pazarın açılışı yapıldı.

Son Güncelleme: 26.02.2014 13:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38