YERALTI KONTEYNERLERİNİN MONTAJI TAMAMLANDI

İzmit’teki çöp konteynırlarını yer altına alma çalışmasının tamamlandığı öğrenildi.

YERALTI KONTEYNERLERİNİN MONTAJI TAMAMLANDI

İzmit’teki çöp konteynırlarını yer altına alma çalışmasının tamamlandığı öğrenildi.

07 Şubat 2016 Pazar 13:01
 YERALTI KONTEYNERLERİNİN MONTAJI TAMAMLANDI

İzmit Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü yetkilileri, ilk etapta şehir merkezinde 101 noktadaki çöp konteynırlarının yer altına alınmasıyla ilgili birkaç ay önce başlatılan çalışmanın tamamlandığını belirterek” eski konteynırlara göre 4 kat daha fazla çöp alabilen konteynırların montajı tamamlandı. Artık vatandaşlar konteynırları kullanmaya başlayabilirler. Bundan böyle şehir merkezinde çöp konteynırlarının çevresindeki olumsuzluklar da ortadan kalkmış olacak. Vatandaşlardan tek isteğimiz, çöplerini ağzı bağlı poşetlerde çöp konteynırının içine atmaları ve konteynırların kapaklarını açık bırakmamalarıdır” dediler. İlgililer, yeni çöp konteynırlarının boşaltmasının eskilerine göre çok daha pratik ve kolay olduğunu da ifade” eski konteynırlar en az 2 kişi tarafından boşaltılabiliyordu. Yeni konteynırlar ise özel vinç yardımıyla tek kişiyle boşaltılabiliyor” şeklinde konuştular.  

 

HALKIMIZ EN İYİSİNİ HAKEDİYOR

 Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan da, gelişmiş Avrupa ülkelerinde kullanılan bir sistemi İzmit’te hayata geçirdiklerini söyleyerek” eski konteynırlar yüzünden  başta esnaflar olmak üzere vatandaşlardan  şikayetler alıyorduk. Yeni sistem sayesinde bu şikayetler de sona ermiş olacak. Yeni konteynırlar daha estetik, daha hijyenik ve daha fazla atığı depolayabiliyor ve dışarıya da herhangi bir koku veya sızıntı yapmıyor. Dünyada en iyisi ne varsa İzmit’imize de onu kazandırmaya çalışıyoruz” dedi.

Son Güncelleme: 07.02.2016 13:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38