banner28
banner23
banner36

Başkan, köylülerle buluştu

Kandıra’nın Karaağaç ve Pınardüzü köylerinde incelemelerde bulunan Başkan Karaosmanoğlu’na köylüler büyük ilgi gösterdi

Başkan, köylülerle buluştu

Kandıra’nın Karaağaç ve Pınardüzü köylerinde incelemelerde bulunan Başkan Karaosmanoğlu’na köylüler büyük ilgi gösterdi

10 Mart 2014 Pazartesi 12:41
Başkan, köylülerle buluştu
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kandıra’da Karaağaç ve Pınardüzü köylerinde incelemelerde bulundu. Karaağaç Köyü’nde düğün salonunun temel atma törenine katılan Başkan Karaosmanoğlu, köylülerle sohbet etti.
 
KÖYLÜLERDEN YOĞUN İLGİ
Karaağaç ve Pınardüzü köy ziyaretlerine Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nun yanı sıra AK Parti Kandıra İlçe Başkanı Erdinç Şentürk, AK Parti Kandıra Belediye Başkan Adayı Ünal Köken, AK Parti Kandıra Belediye Başkan aday adayları, ilçe meclis üyesi adayları ve ilçe teşkilatı katıldı. Köy muhtarlarının da eşlik ettiği ziyaretlerde Karaağaç ve Pınardüzü köylüleri Başkan Karaosmanoğlu’na yoğun ilgi gösterdi.
 
KANDIRA’YI HEP BİRLİKTE İNŞA EDECEĞİZ
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kocaeli’nin sınırlarının tamamı büyükşehir olan ilk iki kentten biri olduğunu söyleyerek, Kocaeli modelini tüm yeni büyükşehirlerde anlattıklarını kaydetti. Büyükşehir Belediyesi’nin köylerde yaptığı hizmetleri anlatan Başkan Karaosmanoğlu, “İl sınırları içerisinde her yere tam hizmet götürerek Türkiye’ye örnek belediye olduk. Kandıra’da da çok önemli hizmetlere imza attık. Öz kaynaklarımızla yaptığımız Namazgah Barajı ile Namazgah Deresi ıslahı en güzel örneklerdir. 30 Mart’tan sonra yeni Kandıra’yı hep birlikte inşa edeceğiz” dedi.
 
Son Güncelleme: 11.03.2014 14:31
Anahtar Kelimeler:
BaşkanBuluştuKöylülerle
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38