İki Genç Toprağa Verildi

Geçtiğimiz Çarşamba günü Kandıra Cebeci Sahilince hayatını kaybetmiş olarak bulunan Melisa Fıçıcı ve Ziyatcan Yağcı, İzmit’te farklı camilerde kılınan cenaze namazlarının ardından aynı mezarlıkta toprağa verildiler.

İki Genç Toprağa Verildi

Geçtiğimiz Çarşamba günü Kandıra Cebeci Sahilince hayatını kaybetmiş olarak bulunan Melisa Fıçıcı ve Ziyatcan Yağcı, İzmit’te farklı camilerde kılınan cenaze namazlarının ardından aynı mezarlıkta toprağa verildiler.

10 Temmuz 2015 Cuma 11:26
 İki Genç Toprağa Verildi

Çarşamba günü Kandıra’da bulunan Cebeci Sahilinde iki cansız bedenden Melisa Fıçıcı’nın cenazesi, İzmit Cedit Mahallesinde Cumhuriyet Bahtiyar Camii’nde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından kaldırıldı. Cenazeye yakınları ve akrabaları katılırken çok sayıda arkadaşı da son görevini yerine getirdi. Melisa’nın annesi Ayfer Kolpar Edalı, başucuna duvak koyduğu kızının tabutunun yanında bir an olsun ayrılmadı.

KÜÇÜK KARDEŞ GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Kızının tabutunu sürekli öpüp koklayan anne güçlükle ayakta durabildi. Melisa’nın 3 – 4 yaşlarında olan küçük kardeşi ise ne olup bittiğini tam anlayamasa da ablasının ardından hıçkıra hıçkıra ağladı. Yakınları Melisa’nın küçük kardeşine “Ablan gelecek oğlum sen ağlama” diyerek sakinleştirmeye çalıştı. Cenaze namazının kılınmasının ardından Melisa, gözyaşları arasında Kent Mezarlığı’na defnedildi.

BABASI TAZİYELERİ KABUL ETTİ

Kandıra’da yaşanan ve Türkiye’yi sarsan acı olayda hayatını kaybedenlerden bir diğeri olan Ziyatcan da ikindi namazına müteakip Bekirpaşa Fatih Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Melisa’nın defnedildiği mezarlık olan Kent Mezarlığı’nda toprağa verildi. Ziyatcan Yağcı’nın babası Cihat Yağcı cenazede taziyeleri kabul etti. Cenazeye Yağcı'nın akrabaları, sevenleri ve arkadaşları katıldı. Cenazeye katılanlar arasında CHP’nin önde gelen isimlerinden Alpaslan Seymen, MHP eski Milletvekili Kemal Köse’de vardı.

AYNI MEZARLIKTA TOPRAĞA VERİLDİLER

Hayatlarını kaybeden gençlerden İzmit Cedit Mahallesi Şehit Nihat Polat Sokak'ta oturan Cengiz ve Ayfer Fıçıcı’nın 4 çocuklarından biri olan Melisa Kolpar’ın 3 kardeşinin üvey olduğu öğrenildi. Melisa Kolpar'ın, anne ve babasıyla ayrı olduğu için dedesinin soyadını kullandığı öğrenildi.

Son Güncelleme: 13.07.2015 12:55
Anahtar Kelimeler:
VerildiTOPRAĞAİki Genç
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38