banner28

TEM’de kaza! Yaralılar var

Otoban Kandıra gişeler mevkiinde meydana gelen trafik kazasında 5 kişi şans eseri hafif şekilde yaralandı.

TEM’de kaza! Yaralılar var

Otoban Kandıra gişeler mevkiinde meydana gelen trafik kazasında 5 kişi şans eseri hafif şekilde yaralandı.

15 Kasım 2015 Pazar 13:03
 TEM’de kaza! Yaralılar var
Kaza, saat 10.00 sıralarında Tem Otoyolu Kandıra gişeler mevkii Ankara istikametine meydana geldi. Nurcan Er (38) idaresindeki 54 B 7255 plakalı otomobil ailesi ile birlikte Sakarya’ya giderken Kandıra gişeler mevkiinde önünde seyreden kamyona arkadan çarptı. 
SAĞLIK DURUMLARI İYİ

Yaşanan korkutucu kazada otomobil çarpmanın şiddeti ile savrularak bariyerlere çarparak durabildi. Kazada araç içerisinde bulunan sürücü Nurcan Er, oğlu Tunahan Er (10), Bekir Er (71), Gülseren Er (69) ve Hediye Şen (50) hafif şekilde yaralandı. Yaralılar için hemen olay yerine 112 ekipleri istendi. Kısa sürede olay yerine giden sağlık ekipleri yapılan ilk müdahalelerin ardından yaralıları KOÜ Tıp Fakültesi Hastanesi ile Seka Devlet Hastanesine kaldırdı. Sağlık durumları iyi olan yaralılar bir müddet müşahede altına alınırken polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Son Güncelleme: 17.11.2015 12:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38