Ünal Köken, Üniversitelilerle Buluştu

Ak Parti Kandıra Belediye Başkan Adayı Ünal Köken Kandıra’da yaşayan üniversite öğrencileriyle buluştu

Ünal Köken, Üniversitelilerle Buluştu

Ak Parti Kandıra Belediye Başkan Adayı Ünal Köken Kandıra’da yaşayan üniversite öğrencileriyle buluştu

24 Mart 2014 Pazartesi 16:50
Ünal Köken, Üniversitelilerle Buluştu
 Seçim çalışmalarına ara vermeden devam eden Ak Parti Kandıra Belediye Başkan Adayı Ünal Köken’e bir destekte Kandıra Meslek Yüksekokulu öğrencilerinden geldi. Ak Parti Kandıra ilçe genlik kollarının düzenlediği program kapsamında, Kandıra’da ikamet eden üniversite öğrencileri Ünal Köken’i evlerinde ağırladılar. Üniversite öğrencilerine misafirliğe Ak Parti İl Gençlik Kolları Yusuf Akın da katıldı. Akın’ın yanı sıra Ak Parti Kandıra İlçe Gençlik Kolları Başkanı Murat Ölmez, Ak Parti Kandıra meclis üyesi adayı Erkan Alkan, gençlik kolları yönetimi ve çok sayıda üniversite öğrencisi katıldı.

 

ÖLMEZ: “ÖĞRENCİLER YABANCILIK ÇEKMEYECEK”

Gayet sıcak bir ortamda gerçekleşen ziyarette ilk konuşan ilçe gençlik kolları başkanı Murat Ölmez oldu. Ölmez, programı düzenleyen gençlik kolları ekibine ve katılımından dolayı Yusuf Akın’a teşekkür ederek “ben de sizler gibi ailemden ayrı başka şehirde okudum. Gurbette üniversite okumanın ne denli zorlu olduğunu bilirim. Bizim amacımız Kandıra’ya üniversite okumaya gelen kardeşlerimizi yabancılık çektirmeden onlara yardımcı olmak” dedi.

AKIN: “2023 VİZYONUNU BERABER GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ”

 Ardından il gençlik kolları başkanı Yusuf Akın öğrencilere hitaben “geçmişini bilmeyen geleceğini yaşayamaz. İnşallah 2023 vizyonunu beraber gerçekleştireceğiz” dedi. il gençlik kollarının çıkarmış olduğu gazeteden de bahseden Akın, “doksanlar gazetesini okursak, ülkemizin ne derece istikrar sürecine girdiğini görürüz” diye konuştu.

 

KÖKEN: “KANDIRA’YA 4 YILLIK FAKÜLTE GELECEK”

 Son olarak Ak Parti Kandıra Belediye Başkan Adayı Ünal Köken de eğitimin önemine vurgu yaparak ileride bir yerlere gelmek istiyorsanız, hayatınızı daha kaliteli devam ettirmek istiyorsanız okullarınızı bitirip iş hayatına atılmalısınız” diye konuştu. Öğrencilerin sıkıntılarını da dinleyen Köken, tek tek not alarak sıkıntılarının giderileceğinin sözünü verdi. Önümüzdeki dönemde öğrencilerin de yararlanabileceği, içerisinde kütüphane, sinema tiyatro salonu, yüzme havuzu, spor salonu ve kafeteryaların da bulunduğu bir kültür kompleksi yapılacağını bildirdi. Ünal Köken, ayrıca, ileriki dönemlerde Kandıra’ya 4 yıllık fakülte getireceğinin de sözünü verdi.

Son Güncelleme: 24.03.2014 16:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38