Başkan Yıldırım Özel Vatandaşların Yanında

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Karamürsel Belediyesi ve Karamürsel Engelsiz Yaşam Derneği (KEYDER) işbirliğiyle ortopedik engellilere yönelik açılan el sanatları kursunu ziyaret etti.

Başkan Yıldırım Özel Vatandaşların Yanında

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Karamürsel Belediyesi ve Karamürsel Engelsiz Yaşam Derneği (KEYDER) işbirliğiyle ortopedik engellilere yönelik açılan el sanatları kursunu ziyaret etti.

19 Şubat 2014 Çarşamba 10:48
Başkan Yıldırım Özel Vatandaşların Yanında
 Geçtiğimiz ay Karamürsel Belediyesi Meslek Edindirme Kurs Merkezinde zihinsel engellilere yönelik açılan el sanatları kursundan sonra, Karamürsel Su Altı Sporları Kulübü (KARSAD)’nde ortopedik engellilere yönelik el sanatları kursu açıldı.

Kursa katılanlar karşılarında Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’ı görünce mutluluklarını paylaşarak kendilerine bu imkânı sunduğu için Başkan Yıldırım’a teşekkür etti.

Kursiyerlerin mutlulukları gözlerinden okunurken, aileleri de Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’a engellilere yönelik yapmış olduğu çalışma ve etkinliklerden dolayı teşekkür etti.

Başkan Yıldırım, topluma kazandırılan her bireyin mutluluğunu paylaştıklarını ifade ederek “Yaşadığımız çevreye onların gözleriyle bakmaya çalışalım. Biz Karamürsel Belediyesi olarak, özel insanlarımız için el sanatları kursu açtık, onların sosyalleşmesi için elimizden gelen her türlü çalışmayı yapmaya da devam edeceğiz” dedi.

Karamürsel Belediyesi Meslek Edindirme Merkezinde açılan el sanatları kursuna katılanlar kurs eğitmeni Reyhan Kamçı öncülüğünde el becerilerini geliştirerek üretiyorlar.

Haftada Salı ve Çarşamba günleri 13.00 ile 16.00 saatleri arasında günleri olmak üzere haftada toplam 6’şar saat eğitim alan kursiyerler Haziran ayı sonuna kadar devam edecek olan kurs tamamlandıktan sonra yapılan ürünler sergilenecek.

Karamürsel Engelsiz Yaşam Derneği Başkanı Gonca Şimşek, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’a kendilerine bu imkânı sundukları için teşekkür ederek, kursların yıl boyunca devam edeceğini söyledi.

TEKERLEKLİ SANDALYE

Karamürsel Belediye Başkanlığı ve Karamürsel Engelsiz Yaşam Derneği işbirliğiyle açılan el sanatları kursuna katılan Sibel Gökbayrak’a hayırsever bir vatandaş tarafından tekerlekli sandalye hediye edildi. Gökbayrak’a sandalyesini Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım takdim etti.

Sibel Gökbayrak tekerlekli sandalyeye ihtiyacı olduğunu belirterek, teşekkür etti.

Son Güncelleme: 19.02.2014 10:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38