Ereğli'de Balık Festivali

Ereğli’de 8 Bin Balık Ekmek İkram Edildi

Ereğli'de Balık Festivali

Ereğli’de 8 Bin Balık Ekmek İkram Edildi

01 Eylül 2015 Salı 11:14
 Ereğli'de Balık Festivali
Karamürsel Belediyesi tarafından balıkçı mahallesi Ereğli'de 8.geleneksel balık festivali düzenlendi.  Festival kapsamında 8 bin kişiye ithal uskumru olmak üzere balık ekmek ikram edildi.
Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım bu yıl balık sezonunun bereketli geçmesini temenni ederek, festivaline katılan davetlilere teşekkür etti. Balık tezgahlarının başına geçen Başkan Yıldırım, Kaymakam Ahmet Narinoğlu ile birlikte festivali izlemeye gelenlere balık ekmek ikramında bulundu.
KONSER İPTAL
Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım,  bu yıl düzenlenen Balık Festivali kapsamında “Yusuf Güney”in katılımıyla gerçekleştirilecek olan halk konserinin, yaşanan terör olayları ve vermiş olduğumuz şehitlerden dolayı iptal edildiğini söyledi.
EREĞLİ 8 BİN MİSAFİR AĞIRLADI
Başkan Yıldırım balık festivalinde Karamürsel ve Ereğli halkının yanı sıra Körfez’in dört bir yanından gelen misafirleri ağırladıklarını belirterek, “Ereğli mahallemiz balığıyla ünlüdür. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımızla yaptığımız görüşmeler sonucunda mahallemize modern, çok amaçlı yeni bir balık tesisi yapacağız. Balık yemek için Ereğli mahallemize gelen vatandaşlarımız hem balık yiyecek hem de şirin kasabamızı gezme imkanı bulabilecek” dedi.
Festival programına Karamürsel Kaymakamı Ahmet Narinoğlu, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Sadık Eroğlu, Ereğli ve Karamürsel halkı katıldı.
BAŞKAN YILDIRIM UĞURLADI
1 Eylül av yasağının bitmesi sebebiyle İlçe Müftülüğüne bağlı din görevlileri tarafından balık sezonunun bereketli geçmesi için dualar okundu. Ardından Başkan Yıldırım, balıkçı reislerine Türk Bayrağı ve baklava ikram ederek hayırlı yolculuklar diledi.
Balıkçı reisleri düzenlenen törenden dolayı Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’a teşekkür etti.


Son Güncelleme: 01.09.2015 11:15
Anahtar Kelimeler:
Ereğlide Balık Festivali
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38