Oluklu Tepesi Mesire Alanına Kavuşuyor

Karamürsel Belediyesi, halk arasında Aşıklar tepesi olarak bilinen Oluklu Tepesine mesire alanı kazandırıyor.

Oluklu Tepesi Mesire Alanına Kavuşuyor

Karamürsel Belediyesi, halk arasında Aşıklar tepesi olarak bilinen Oluklu Tepesine mesire alanı kazandırıyor.

25 Şubat 2014 Salı 11:48
Oluklu Tepesi Mesire Alanına Kavuşuyor
 İhale ve projesi tamamlanan Oluklu Tepesi Mesire alanı projesi 2 bin 780 metre kare açık alan üzerine inşa edilecek.

Hazırlanan peyzaj projesi kapsamında Oluklu Tepesi mesire alanı 217 metre kare kapalı, 120 metre kare açık olmak üzere toplam 337 metre kare kafeterya, seyir terasları, yürüyüş yolları, pergolalar, kamelyalar, yöresel satış üniteleri ve otopark alanı ile hizmet verecek.

KÖPRÜ MANZARALI SOSYAL TESİS

Bölgenin en güzel manzaralarından birine sahip ve yıllardan beri değerlendirilmeyi bekleyen Oluklu Tepesi gün yüzüne çıkıyor.

İzmit Körfezi ile Marmara Denizi’nin en güzel izlendiği, doğa ve trekking tutkunlarının ziyaret ettiği noktalardan biri olan Oluklu Tepesi, bölgede ki en yüksek zirvelerden biri olması nedeniyle ilgi ve talep gören piknik alanlarından biri olma özelliğine sahip.

Karamürsel Belediyesi tarafından yapımına başlanan dünyanın en büyükikinci asma köprüsü manzaralı Oluklu Tepesi mesire alanı tamamlandıktan sonra Karamürsel ve Kocaeli’nin cazibe merkezlerinden biri haline gelecek.

         

SAĞLAM YATIRIMLAR YAPIYORUZ

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım yatırımlara devam edeceklerini açıklayarak “Gelişen ve her geçen gün gelişmeye devam eden Karamürsel’e geleceğe yönelik yatırımlar yapıyoruz. Körfez geçiş köprüsünün tamamlanması ile birlikte İstanbul’a daha yakın bir yaşam alanı olacağız. Karamürsel’in nüfusu hızlı bir şekilde artış gösterecek.

Karamürsel Belediyesi olarak bu gelişimi takip ederek, geleceğe yönelik sağlam yatırımlar yapıyoruz.

Turizm kenti olmak için yaptığımız çalışmalara hızlı bir şekilde devam ediyoruz. Karamürsel Marmara bölgesinde nefes alınacak, doğal bir yaşam merkezi haline geldi. Gerek su turizmi, gerek doğa turizmi ile her geçen gün ilçemize gelenlerin sayısı artış gösteriyor. Oluklu Tepesine yapacağımız proje tamamlandıktan sonra nefes alınacak en güzel yerlerden biri olarak Karamürsel ve Kocaeli’ne kazandırılacak.”

Son Güncelleme: 25.02.2014 11:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38