Ak Gençlerden, Üzülmez’e Teşekkür

Kartepe Ak Gençler, mahallelerde gerçekleştirdikleri toplantılarda ilçenin geleceğine yön verecek vizyon projelerini paylaştığı ve kendilerini yalnız bırakmadığı için Başkan Üzülmez’e teşekkür ettiler.

Ak Gençlerden, Üzülmez’e Teşekkür

Kartepe Ak Gençler, mahallelerde gerçekleştirdikleri toplantılarda ilçenin geleceğine yön verecek vizyon projelerini paylaştığı ve kendilerini yalnız bırakmadığı için Başkan Üzülmez’e teşekkür ettiler.

17 Mart 2015 Salı 00:49
Ak Gençlerden, Üzülmez’e Teşekkür

Ak Parti Kartepe İlçe Başkanı Uğur Karbuz ve yönetimi, Haziran ayında yapılacak seçim öncesi çalışmaları kapsamındaki mahalle gençlik toplantılarında, gençlerle Başkan Üzülmez’i buluşturmaya hız kesmeden devam ediyor. Ak Gençlerin geçtiğimiz hafta sonu Şefkatiye Mahallesi’ndeki buluşmasında gençleri yalnız bırakmayan Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, bölgede gençlere yönelik yatırımları ve istihdamla ilgili konularda açıklamalarda bulundu.

Mahalle toplantılarında kendilerini yalnız bırakmayan gençlere katılımlarından dolayı teşekkür eden Ak Parti Kartepe İlçe Gençlik Kolları Başkanı Karbuz, “İlçe Gençlik Kongresinde söz verdiğimiz gibi sahalardayız. Mahalle mahalle genç kardeşlerimizle buluşup toplantılar yapıyor, istek ve önerilerini dinliyoruz. Bu akşam da siz değerli Şefkatiyeli kardeşlerimizle bu coşkulu toplantıda buluştuk, her birinize katılımlarınız için teşekkür ederim. Belediye Başkanımız Hüseyin Üzülmez’e huzurunuzda ayrıca teşekkür etmek istiyorum. Her toplantımızda biz gençleri yalnız bırakmayan ve desteklerini esirgemeyen başkanımızla hep beraber güçlenerek yarınların Türkiye’sini inşa etmek için yürümekten gurur duyuyoruz” dedi.

Ülkenin geleceğine daha duyarlı yaklaşan bir gençliğe sahip olmaktan duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Üzülmez, “Yeni Türkiye yolunda emin adımlarla ilerleyen ülkemiz, son 14 yıllık iktidar sayesinde dünyada söz sahibi ülkeler arasında yer alıyor.  Siz gençlerimiz de ülkemizin gelişimine katkıda bulunacak yeni fikirler ile buna destek vermelisiniz. İlçemizde yerel yönetimler olarak bizler gençlere yönelik yatırımlar ve istihdam sağlayarak destek olmaya devam ediyoruz. Vizyon projelerimizle Yeni Türkiye yolundaki katkılarımızı ilçemizin her tarafında yaydık. Kültür’den sanata spordan eğitime her alanda gençlerimizin gelişimine katkı veren faaliyetler ve hizmetlerimiz artarak devam edecek” dedi.

Son Güncelleme: 17.03.2015 00:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38