Modül Çelik'te iş kazası

Modül Çelik Fabrikası'nda tonluk sacın çarptığı işçi yaşam savaşı veriyor

Modül Çelik'te iş kazası

Modül Çelik Fabrikası'nda tonluk sacın çarptığı işçi yaşam savaşı veriyor

11 Ocak 2016 Pazartesi 16:13
 Modül Çelik'te  iş kazası

Arslanbey’de faaliyet gösteren Modül Çelik isimli iş yerinde meydana gelen iş kazasında kafasına çarpan tonluk sac ile ağır şekilde yaralanan işçi kaldırıldığı hastanede ölümle pençeleşiyor.

Kaza, bugün saat 10.30 sıralarında Kartepe Arslanbey Organize Sanayi Bölgesinde bulunan Modül Çelik isimli iş yerinde meydana geldi. Fabrikada işçi olarak çalışan Kadir Memiş (47) kafasında kaskı ile çalıştığı sırada vinç ile kaldırılan sac dönerek kafasına çarptı. Çarpmanın etkisiyle kask kırılırken Memiş kanlar içerisinde yere yığıldı.

HAYATA TUTUNMAYA ÇALIŞIYOR

Kazayı gören iş arkadaşları hemen yardıma koşarken kanlar içerisinde kalan arkadaşları için 112 ekiplerine haber verdiler. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri ağır şekilde yaralanan Memiş’e ilk müdahaleyi yaptıktan hemen sonra ambulans ile Kocaeli Devlet Hastanesine kaldırdı. Şuuru kapalı olan ve yaşama tutunmaya çalışan Kadir Memiş’in hayati tehlikesinin halen devam ettiği öğrenilirken polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Son Güncelleme: 11.01.2016 16:17
Anahtar Kelimeler:
Modül Çelikte Iş Kazası
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38