Uyuşturucu operasyonu

Kartepe’de İlçe Jandarma ekipleri uyuşturucu avına çıktı.

Uyuşturucu operasyonu

Kartepe’de İlçe Jandarma ekipleri uyuşturucu avına çıktı.

29 Mayıs 2015 Cuma 12:08
 Uyuşturucu operasyonu

 Bir eve yapılan operasyonda uyuşturucu madde ve silahlara el konuldu.Kartepe İlçe Jandarma ekipleri aldıkları bir ihbar üzerine teknik ve fiziki takip sonrası bir eve sabah karşı 06.00 sıralarında operasyon düzenledi. Narkotik köpeğinde katıldığı operasyonda evde yapılan aramalarda çok sayıda uyuşturucu madde ve düzenekler ele geçirildi.

Baskın sırasında 10 gram eroin, 600 gram kenevir tohumu, 1 adet eroin enjektörü, 10 gram eroin sıvılaştırıcı toz, 1 adet kova diye tabir edilen düzenek ve 2 adet ruhsatsız av tüfeği ele geçirildi. Gerçekleştirilen şafak operasyonun da evde bulunan N.A., U.S., ve E.A. gözaltına alınarak Kartepe ilçe Jandarma Komutanlığı’na getirildi. Şahıslar alınan ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi.



Son Güncelleme: 31.05.2015 12:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38