Üzülmez, Kartepelilerin Mutluluğuna Ortak Oldu

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, hafta sonu Kartepelilerin mutlu günlerine ortak oldu, bir ömür birlikteliğe evet diyen gençlerin nikahlarını kıydı.

Üzülmez, Kartepelilerin Mutluluğuna Ortak Oldu

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, hafta sonu Kartepelilerin mutlu günlerine ortak oldu, bir ömür birlikteliğe evet diyen gençlerin nikahlarını kıydı.

26 Nisan 2016 Salı 14:54
Üzülmez, Kartepelilerin Mutluluğuna Ortak Oldu

 Başkan yeğenini evlendirdi

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, yeğeni İbrahim Yılmaz’ın bir ömür birlikteliğe evet dediği Suadiye’nin zarif kızlarından Ceyda Aydın ile nikahını kıydı. Kartepe Belediyesi Başkan Yardımcısı Müdürü Abdullah Yılmaz ile ev hanımı Bahriye Yılmaz’ın yakışıklı oğlu İbrahim Yılmaz, hayatını Suadiye Mahallesi sakinlerinden emekli Murat Aydın ile ev hanımı Halime Aydın çiftinin biricik kızları Ceyda Aydın ile birleştirdi. Antikkapı Restaurant’ta gerçekleşen nikahı Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez kıydı. Çiftin şahitliklerini de AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, AK Parti Kartepe İlçe Başkanı Hasan Kandaz, İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Güzin Taştekin, Talha Aydın ve Şefik Muştak üstlendi. Başkan Üzülmez, bir ömür birlikteliğe evet diyen İbrahim Yılmaz ile Ceyda Aydın’a iki cihan saadeti dileklerinde bulundu. İl Başkanı Ceyhan, “Allah Mesut Bahtiyar Eylesin” temennisiyle evlilik cüzdanını gelin hanıma verdi. İzmit Belediye Başkanı Doğan’da hediyelerini takdim ettiği gençleri tebrik etti.

Tuğba ile Burçin evlendi

Kartepe Belediyesi İşletme Müdürlüğü çalışanlarından Mahmure Kıray’ın biricik kızı Tuğba’nın nikahını da Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez kıydı. Kartepe ilçesi Acısu Mahallesi sakinlerinden emekli Ömer ile Mahmure Kıray çiftinin 4 çocuğundan biri olan ve özel sektörde muhasebe elemanı olarak çalışan zarif kızı Tuğba Kıray hayatını, İzmit ilçesi Serdar Mahallesi sakinlerinden serbest meslek sahibi Güngör ile ev hanımı Vahide Kuş çiftinin Federal Mogul Fabrikası çalışanı yakışıklı çocukları Burçin Kuş ile birleştirdi. Ataevler Kültür Merkezi’ndeki nikahı Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez kıydı. Gençlerin şahitliklerini de İbrahim Yılmaz ile Cahide Çınar yaptı. Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, genç çifte ömür boyu mutluluk dileğinde bulundu. Evlilik cüzdanını da gelin hanıma verdi.

Rabia ile Mücahit yeni yuva kurdu

İzmit Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü personeli Sebahattin Akgün’ün oğlu Mücahit’in nikahını da Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez kıydı. Başiskele İlçesi Kullar Yakacık Mahallesi sakinlerinden Kenan ve Reyhan Tonka çiftinin zarif kızları Rabia Tonka hayatını, İzmit ilçesi Fatih Mahallesi’nde oturan Sebahattin ve Arife Akgün çiftinin yakışıklı çocukları Mücahit Akgün ile birleştirdi. Kartepe Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’ndeki yeni bir yuva kuran Rabia ve Mücahit’in nikahını Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez kıydı. Gençlerin şahitliklerini ise Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zekeriya Özak, Kocaeli İl Müftü Yardımcısı Bayram Erdoğan, Mehmet Emin Tonka, Cengiz Tonka, Musa Bilgiç, Alaattin Engin, Kemal Koç, eski Bekirpaşa Belediye Başkanı Abdullah Çakmak, Abdullah Bilal Büksu yaptı. Başkan Üzülmez, gençlere ömür boyu mutluluk dileğinde bulundu. Genç çifte evlilik cüzdanını ise eski Bekirpaşa Belediye Başkanı Abdullah Çakmak verdi.

Nikahı Başkan Kıydı

Kartepeli gençler Rabia Altıntaş ile Tunç Yılmaz nikah masasına oturdu. Kartepe İstasyon Mahallesi sakini dünürlerin nikah cemiyetine ilçe halkının ilgisi de yoğun oldu. Muammer ve Fatma Altıntaş çiftinin zarif kızları Rabia hayatını, Mehmet ile Münevver Yılmaz çiftinin çocukları Tunç Yılmaz ile birleştirdi. Tanyıldız Düğün Salonu’ndaki nikahı Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez kıyarken gençlerin şahitliklerini de Gamze Altıntaş ve Serdar Yılmaz üstlendi. Bir ömür birlikteliğe evet diyen gençlere “Bir yastıkta ömür boyu saadetli mutlu bir yuva kurup bunu devam ettirmesiniz dileğiyle hayırlı uğurlu olsun” dedi. Evlilik cüzdanını da geline veren Başkan Üzülmez, aileleri de tebrik etti.

Kartepe’ye gelin geldi

Kartepeli Harbi Ailesine İzmit’ten gelin geldi. Kartepe Fatih Sultan Mehmet Mahallesi sakinlerinden Mustafa ve Fatma Harbi çiftinin çocukları Mecit hayatını, İzmit Mehmet Alipaşa Mahallesi’nde oturan İsmail ve Neriman Hazar çiftinin zarif kızları Nezaket Hazar ile birleştirdi. Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’ndeki nikahı Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez kıydı. Gençlerin şahitliklerini ise Ahmet Yoldaş ve Mahmut Türkoğlu yaptı. Gençleri tebrik eden Başkan Üzülmez, Allah mesut etsin dilekleri eşliğinde evlilik cüzdanını da gelin hanıma verdi.

Son Güncelleme: 26.04.2016 14:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38