banner28
banner23
banner36

Akademi Üniversite'de yeni dönem

Büyükşehir Belediyesi’nin üniversite öğrencilerine yönelik hayata geçirdiği Akademi Üniversite’de yeni dönemde faaliyetler hız kazanacak.  

Akademi Üniversite'de yeni dönem

Büyükşehir Belediyesi’nin üniversite öğrencilerine yönelik hayata geçirdiği Akademi Üniversite’de yeni dönemde faaliyetler hız kazanacak.  

24 Şubat 2020 Pazartesi 13:42
Akademi Üniversite'de yeni dönem

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin gençlik projesi Kılavuz Gençlik Modeli’nin bünyesinde üniversite öğrencilerine yönelik hayata geçirilen Akademi Üniversite'de 2019/2020 eğitim öğretim yılının ikinci döneminde dolu dolu olacak.

 

İZMİT MERKEZE GENÇLİK MERKEZİ GELİYOR

Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı, üniversite öğrencilerine yönelik ücretsiz hizmet verecek Akademi Üniversitesi için son hazırlıklarını yapıyor. Akademi Üniversite Birimi’ni İzmit merkezde konumlandıran Büyükşehir, 5 katlı Gençlik Merkezi binasını tadilattan geçirdi. Son rötuşların yapıldığı binada; eğitim verilecek derslikler, ofisler, atölyeler, spor, toplantı ve konferans salonu, sanat atölyesi, cep sineması kütüphane gibi ana yerlerin tadilat işleri tamamlandı. Çevre düzenlemesi işleri başlanan bina hizmete girmek için gün saymaya başladı.

 

ÜNİVERSİTE GENÇLERİ İÇİN BÜYÜK FIRSAT

Kılavuz Gençlik Modeli çerçevesinde şekillenecek olan Akademi Üniversite programlarından Kocaeli Üniversitesi ve Gebze Teknik Üniversitesi bünyesinde eğitim gören ve şehir dışında üniversite eğitimi gören, yaz döneminde dahi Kocaeli’de ikamet eden tüm üniversite öğrencileri yararlanabilecek. Üniversiteli gençlerin her alanda kendilerini geliştirmeleri için faaliyet yapacak olan merkez, öğrencilerin sosyalleşmeleri, akademik ve teknik ihtiyaçlarını karşılayabilmeleri için de büyük bir fırsat olacak.

 

ÖĞRENCİLERİN AKADEMİK KARİYERLERİNE YÖN VERMEYE DEVAM EDİLECEK

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin üniversite gençlerinin akademik kariyerlerine yön vermek amacıyla hayata geçirdiği Akademi Üniversite, bu dönem 6 başlık altında faaliyet yürütecek. Buna göre YDS-Yökdil kursları, Genel İngilizce Kursları, Şehir Akademisi, Şehir Okumaları, Altıncı Şehir Kocaeli ve Girişimcilik Okulu olmak üzere 6 başlıkta üniversite öğrencilerine önemli imkânlar sunulacak.

 

ÖĞRENCİ KULÜPLERİYLE DAHA GÜÇLÜ İLETİŞİM KURULACAK

Akademi Üniversite dönem boyunca Kocaeli ve Gebze Teknik Üniversiteleri öğrenci kulüpleriyle koordineli olarak çalışmalar yapmaya devam edecek. Önceki dönemler de öğrenci kulüpleriyle yapılan projeler artırılacak. Böylece Akademi Üniversite faaliyetlerinin daha kapsayıcı hale getirilmesi amaçlanıyor.

Son Güncelleme: 24.02.2020 14:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38