Bakan Bozdağ ilimizde temsilcilik açtı

Türkiye Gençlik Vakfı İl Temsilciliği’ni Adalet Bakanı Bekir Bozdağ’ın da katıldığı törenle hizmete açıldı

Bakan Bozdağ ilimizde temsilcilik açtı

Türkiye Gençlik Vakfı İl Temsilciliği’ni Adalet Bakanı Bekir Bozdağ’ın da katıldığı törenle hizmete açıldı

17 Mart 2017 Cuma 15:09
Bakan Bozdağ ilimizde temsilcilik açtı

 Kadıköy Mahallesi’nde faaliyet gösteren Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) İl Temsilciliği’nin açılış töreni Adalet Bakanı Bekir Bozdağ’ın katılımıyla yapıldı. Törene ayrıca Vali Hasan Basri Güzeloğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İzmit Kaymakamı Ersin Emiroğlu, İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, Milletvekilleri Radiye Sezer Katırcıoğlu ve İlyas Şeker, AKP İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, İl Kadın Kolları Başkanı Serpil Yılmaz, İl Gençlik Kolları Emre Kahraman, TÜGVA Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Özkaya, TÜGVA İl Temsilcisi Yusuf Yazıcı ve yönetimi ve çok sayıda vatandaş katılım sağladı.

 

İZMİT VE GEBZE’DE ŞUBELER AÇILACAK

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan törende açılış konuşmasın da TÜGVA İl Temsilcisi Yusuf Yazıcı, “TÜGVA, gençlik çağındaki kardeşlerimizin İslam’ı, fikri, ilmi, ahlakı, spor ve genel olarak tüm kültürel gelişimine yön vermeyi amaç edinmiştir. Tek gayemiz milli ve manevi değerlere sahip bir gençliği geleceğe hazırlamak. Vakfımızın eğitimden kültüre bilimden sanata birçok projesi var. Vakıf binalarımız hem eğitime hem eğlenceye dönük olarak yapılmıştır. Nisan ayında İzmit ve Gebze binalarımızı da açmayı planlıyoruz. Yeni Türkiye’ye yeni bir nesil yetiştirmek için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

81 İLDE TEŞKİLATLANDIK

Ardından TÜGVA Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Özkaya ise, “Geçen zaman içerisine 81 il temsilciliğinde teşkilatlanmış, 150’yi aşkın ilçede teşkilatlarını kurmuş ve devam eden bir yapıya ulaştık. Kocaeli’de de hizmetlerimiz devam ediyor” açıklamasında bulundu.

 

GENÇLERE İHTİYACIMIZ VAR

Daha sonra kürsüye çıkan Adalet Bakanı Bekir Bozdağ ise, “Gençlerimiz geleceğimizin teminatı. Bir millet bir devlet daima güçlü olmak istiyorsa mutlaka iyi nesiller yetiştirmelidir. Bütün olumsuzluklardan yaşanmışlıklardan korkmayacak gençlere ihtiyacımız var. Bazı kesimler gençleri kendi içlerine çekmeye çalışıyor. Üniversitede okuyor, elinde molotof, taşlar, sopalar, döner bıçakları var. Terör örgütlerinin kontrol ettiği yapılar var. Şiddete, teröre bulaşmış gençlik değil, bu ihtimali dahi reddeden gençlik istiyoruz TÜGVA’yı yeni nesli yetiştirme çabasından dolayı gönülden kutluyorum” şeklinde konuştu.

USTA-ÇIRAK İLİŞKİSİ

16 Nisan gençlerimiz için tarihi bir gün olduğunu vurgulayan Bozdağ, “16 Nisan’da yeni bir kapı açılıyor. Seçme hakkı olan gençlere seçilme hakkı da tanınıyor. Gençlerimize güvenmeyen bir yaklaşım ortaya çıkıyor. Diyorlar ki bu ülkeyi çoluk çocuk mu yönetecek? Bugün gençlerimiz 18’ini doldurunca evlenebiliyor. Askere gidiyor, şehit oluyor kimse genç demiyor. 24 yaşında kaymakam olabiliyor. Her şeyimizi onlara emanet edebiliyoruz. 80 yaşındaki büyükleri milletvekili seçerken 18 yaşındakilere bunlar bu işi beceremez diyoruz. Bu samimiyetsiz bir yaklaşımdır. Çıkmışlar ‘aman hayır deyin’ diyorlar. Bu kampanya yürütenler size inanan insanlar değil. Ben inanıyorum ki usta-çırak ilişkisi içerisinde gençlerimiz ülke yönetiminde daha etkili olacak. AK Parti bütün gençlerine inanıyor” ifadelerini kullandı. Konuşmaların ardından Bakan Bekir Bozdağ ve beraberindekiler TÜGVA İl Temsilciliğinin açılış kurdelesini kesti.

Son Güncelleme: 17.03.2017 15:11
Anahtar Kelimeler:
BakanBekirBozdağ
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38