Bakan Elvan, Valiliği Ziyaret Etti

Bir dizi program ve ziyaretler için bugün ilimizi teşrif eden Hazine ve Maliye Bakanı Sayın Lütfi Elvan, Vali Seddar Yavuz’u makamında ziyaret ederek, çalışmalar hakkında istişarelerde bulundu.

Bakan Elvan, Valiliği Ziyaret Etti

Bir dizi program ve ziyaretler için bugün ilimizi teşrif eden Hazine ve Maliye Bakanı Sayın Lütfi Elvan, Vali Seddar Yavuz’u makamında ziyaret ederek, çalışmalar hakkında istişarelerde bulundu.

21 Ağustos 2021 Cumartesi 13:14
Bakan Elvan, Valiliği Ziyaret Etti

Hazine ve Maliye Bakanımız Lütfi Elvan, Valilik binası önünde Vali Seddar Yavuz, Vali Yardımcıları; Dursun Balaban, Ekrem Çalık, İsmail Gültekin ve Aslan Avşarbey, İl Emniyet Müdürü Veysal Tipioğlu, İl Jandarma Komutanı Albay Ümit İlbayı ve Defterdar Dursun Ali Özel tarafından karşılandı.

Valilik ziyaretinde ilk olarak Valilik Şeref Defteri’ni imzalayan Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan daha sonra makama geçti. Makamda gerçekleştirilen ziyarette Vali Seddar Yavuz, Bakan Elvan’a ilimizdeki çalışmalar hakkında bilgi sunumunda bulunarak, nezaketlerinden dolayı teşekkür etti.

Bakana ziyaretlerinde; Kocaeli Milletvekilleri, İlyas Şeker, Sami Çakır, Radiye Sezer Katırcıoğlu, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sadettin Hülagü, ve AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş eşlik etti.

Bakan Elvan’dan Defterdarlık Ziyareti

Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan Valilik makamındaki ziyaretlerinin ardından Valimiz Seddar Yavuz ve beraberindekiler ile birlikte Defterdarlığı ziyaret etti.

Defterdar Dursun Ali Özel, Defterdar Yardımcıları ve birim müdürleri tarafından karşılanan Hazine ve Maliye Bakanımız Sayın Lütfi Elvan, burada muhasebe birimlerini ziyaret etti.

Defterdar Dursun Ali Özel’den bilgiler alan Bakan Elvan, memurlarla sohbet ederek, kolaylıklar diledi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ziyaret Edildi

Bir sonraki ziyaretlerine geçmek üzere Valiliğimizden ayrılan Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan, Valimiz Seddar Yavuz ile birlikte Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na geçtiler.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın tarafından karşılanan Hazine ve Maliye Bakanımız Lütfi Elvan ve Valimiz Seddar Yavuz, burada belediyenin çalışmalarına ilişkin bilgi aldılar.

Ziyaretlerin ardından Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan bir sonraki programlarına geçmek üzere alandan ayrıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38