Başkan, “Cumhuriyetimizi kuranlara minnettarız”

Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Derince’li muhtarlar ve STK temsilcileriyle bir araya geldi.

Başkan, “Cumhuriyetimizi kuranlara minnettarız”

Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Derince’li muhtarlar ve STK temsilcileriyle bir araya geldi.

28 Ekim 2015 Çarşamba 17:31
Başkan, “Cumhuriyetimizi kuranlara minnettarız”
 Derince Zübeyde Hanım Kültür Merkezi’nde muhtarla ve STK’larla düzenlenen toplantıya, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut katıldı. Konuşmaların ve karşılıklı fikir alışverişinin yapıldığı birliktelikte konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Cumhuriyetimizi kuranlara ve bize armağan edenlere minnettarız. Cumhuriyet kurulmasaydı ve demokrasi olmamış olmasaydı burada bizler toplanamazdık ve kentimizin daha ileriye gitmesi için konuşamazdık” dedi. Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut da Gümrük Müdürlüğü’nün 5 yıllık bir aranın ardından yeniden Derince’ye geri döneceği müjdesini verdi. 

 YAŞANAN ÖZGÜRLÜKLER DEDELERİMİZİN MİRASIDIR

Dünyanın birçok yerinde ülkemizde yaşanan özgürlüklerin yaşanmadığının altını çizen Başkan Karaosmanoğlu, “Bazı ülkelerde insanlar dış dünya ile ilişki bile kuramıyor. Ülkemizde yaşadığımız bu özgürlükler dedelerimizin bize mirasıdır. Özgürlüğümüzü, ayağında çarık olmayan Mehmetçiğimizin emekleri ve fedakârlıklarıyla kazandık. Geçmiş yıllarda milletimizin zor zamanlar geçirmesine rağmen son 13 yılda özgürlükler alabildiğince gelişti. Vatandaşımız fikrini yazabiliyor ve konuşabiliyor. Ülkemizin diktatörlükle yürütüldüğünü söyleyenler aslında özgürlüğü son noktasına kadar yaşayanlardır” şeklinde konuştu.

Son Güncelleme: 28.10.2015 17:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38