banner28

Başkan, “Hizmet için her fırsatı değerlendiriyoruz“

Kandıra'nın Ahmethacılar köyünü ziyaret eden Kocaeli Büyükşehir Belediye İbrahim Karaosmanoğlu, vatandaşlarla bir araya gelerek hizmet anlayışlarını bir kez daha anlattı.

Başkan, “Hizmet için her fırsatı değerlendiriyoruz“

Kandıra'nın Ahmethacılar köyünü ziyaret eden Kocaeli Büyükşehir Belediye İbrahim Karaosmanoğlu, vatandaşlarla bir araya gelerek hizmet anlayışlarını bir kez daha anlattı.

22 Eylül 2015 Salı 12:23
Başkan, “Hizmet için her fırsatı değerlendiriyoruz“

Şehirde ne varsa köylerde de o olacak prensibiyle hareket ederek, Büyükşehir yatırımlarını milletin efendisi köylümüze de götüren Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kandıra'nın Ahmethacılar köyüne konuk oldu. Burada bir konuşma yapan Başkan Karaosmanoğlu, "Hizmet için her fırsatı değerlendiriyoruz. Köylerimizde çok güzel gelişmeler kaydettik. Size hizmet etmekten mutluluk duyuyoruz" dedi.

 

HİZMETLER İÇİN TEŞEKKÜR ETTİLER

 

Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken ve AK Parti Kandıra İlçe Başkanı Yunus Özder'in de katıldığı Ahmethacılar köyü ziyaretinde, çok sayıda vatandaş ile birlikte Elmacık, Terziler, Piriceler, Kaymaz ve Erikli muhtarları da katıldı. Ev sahibi Ahmethacılar köyü muhtarı İsmail Karakoç, "Büyükşehir Belediyesinin yapmış olduğu hizmetlerinden dolayı teşekkür ederiz. Bugün köyümüzü ziyaret ederek bizleri onurlandırdınız" şeklinde konuştu. İkram edilen köy kahvaltısının ardından bir konuşma yapan Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken' de, "Büyükşehir Belediyemiz altyapı, üstyapı ve birçok alanda hizmetler gerçekleştiriyor. Bu noktada Büyükşehir Belediye Başkanımıza şükranlarımı iletiyorum. Bu yatırımların asıl arkasında ki güç güçlü hükümetlerdir, hükümetimizdir. 1 Kasım'da yapılacak seçimlerde hizmete oy verin" şeklinde konuştu.

 

 "KÖYLERİMİZDE SAMİMİYET VE İÇTENLİK VAR"

 

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu'da ziyarette, "Köylerimizde samimiyet ve içtenlik var. Bu güzellikleri Büyükşehirlerde bulamazsınız. Unutulmuş birçok değerimiz köylerde yaşamaya devam ediyor. Köylerimizi ve siz vatandaşlarımızı çok seviyoruz. Bir köyde yetişmiş birisi olarak sizlere hizmet etmek büyük bir mutluluktur. Bugün buraya bizi davet ederek asıl sizler bizi onurlandırdınız. Teşekkür ederim" diye konuştu.

 

"ÇEŞMEDEN SUYUNUZU İÇEBİLİRSİNİZ"

 

Kandıra bölgesine yapılan altyapı, üst yapı, arıtma ve özellikle Namazgâh Barajı sonrası su kalitesinin ve yaşanan sıkıntıların ortadan kalktığının altını çizen Başkan Karaosmanoğlu, "Endişe etmeden evinizde ki çeşmeden suyunuzu içebilirsiniz. Benim evimde de sofraya gelen su şebekedendir. Kentimizde suyumuz kontrol altındadır ve sağlıklıdır. Kirli sularımızı da arıtma tesisimizden sonra doğal ortama bırakıyoruz. Arıtmada Türkiye'de bir numarayız.  Şehrimizde küçüklü büyüklü 25 adet arıtma tesisini geride bıraktık.  Çok güzel gelişmeler kaydettik. Artık fabrikalarımız arıtılmış gri suyu işletme suyu olarak kullanıyor" ifadelerini kullandı.

 

"MUHTARLARIMIZLA HİZMET YAPIYORUZ"

 

Her toplantı da muhtarların öneminden bahseden Başkan Karaosmanoğlu burada şunları da kaydetti: "Muhtarlarımızın tavsiyelerini ve önerilerini alıyoruz. Bu şekilde hizmetlerimizi yönlendiriyoruz. Şehirde ne varsa köylerde de o olacak dedik ve hizmet yoluna bu şekilde çıktık. Ulaşım noktasında iyi noktalara geliyoruz. Yeni aldığımız otobüslerimizde yakında hizmete girmeye başlayacak. Çevreci otobüslerimizle hizmetlerimiz daha güzel olacak. Bu arada köyümüzün ruhu da kaybolmayacak. Köylerimizin betonlaştırmadan yaşanabilir olmasını istiyoruz" diyerek sözlerini tamamladı.

 

Son Güncelleme: 23.09.2015 13:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38