banner28
banner23
banner36

Başkan Karaosmanoğlu, Ereğli’de balıkçıların ilk mezatına eşlik etti

Başkan Karaosmanoğlu, av yasağının kalkmasının ardından denize açılan balıkçıların Ereğli’deki ilk mezatına katıldı

Başkan Karaosmanoğlu, Ereğli’de balıkçıların ilk mezatına eşlik etti

Başkan Karaosmanoğlu, av yasağının kalkmasının ardından denize açılan balıkçıların Ereğli’deki ilk mezatına katıldı

01 Eylül 2016 Perşembe 12:15
Başkan Karaosmanoğlu,  Ereğli’de balıkçıların ilk mezatına eşlik etti

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Karamürsel Ereğli’de sezonun ilk balık mezatına katıldı. 1 Eylül gecesi av yasağının kalkmasıyla denize açılan tekneler bire birer geri dönerken, denizin kendilerine ikram ettiği balıkları da törenle karaya çıkarttı. Kasa kasa balıklar Büyükşehir Belediyesi Ereğli Balık haline indirilirken, sezonun ilk mezatı Başkan Karaosmanoğlu’nun katılımı ve Vali Hasan Basri Güzeloğlu’nun çaldığı düdükle gerçekleşti.

 

“KAZASIZ VE BOL BEREKETLİ BİR SEZON OLMASINI DİLİYORUM”

Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, İl Jandarma Komutanı Albay Mehmet Karadeniz, İl Emniyet Müdürü Levent Yarımel, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Feyzullah Okumuş ve çok sayıda esnafın katıldığı balık mezatında esnafa hayırlı işler dileğini ifade eden Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “İnşallah bu av mevsimi bereketli olacak. Esnafımız kazanacak, halkımızda en taze balıkları tüketme şansı yakalayacak. Kazasız ve bol bereketli bir balık sezonu diliyorum” dedi.

 

KAHVALTININ ARDINDAN ESNAFLA KEYİFLİ SOHBETLER YAPILDI

1 Eylül itibariyle denize açılarak balık yakalayan esnaflarla yakından ilgilenen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve kent protokolü, balıkçılarla da kahvaltı yaptı. Balıkçı esnafıyla samimi sohbetlerin yapıldığı ilk mezatta renkli görüntüler de yaşandı. Vali Güzeloğlu ve Başkan Karaosmanoğlu her mezatı izleyerek heyecanlı geçen balık satışlarını da yakından takip etti. Birliktelik esnafla çekilen hatıra fotoğrafıyla son buldu.

 

Son Güncelleme: 01.09.2016 12:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38