banner28
banner23
banner36

Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Önce Millet Önce Memleket’’

Köylere, mahallelere, sitelere, okullara, sivil toplum kuruluşlarına ve eğitim kurumlarına her fırsatta giderekhalkla buluşan Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, son olarak İzmit Kent 5. Etap ile Tavşantepe Toplu Konutlarında yaşayan vatandaşlarlabir araya geldi.

Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Önce Millet Önce Memleket’’

Köylere, mahallelere, sitelere, okullara, sivil toplum kuruluşlarına ve eğitim kurumlarına her fırsatta giderekhalkla buluşan Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, son olarak İzmit Kent 5. Etap ile Tavşantepe Toplu Konutlarında yaşayan vatandaşlarlabir araya geldi.

07 Ekim 2018 Pazar 15:46
Başkan Karaosmanoğlu,  ‘’Önce Millet Önce Memleket’’

 Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zekeriya Özak ile birlikte çay sohbetinde gerçekleşen birlikteliklerde milli birlik ve beraberlik vurgusunun önemi ifade edilirken, kent genelinde ki hizmetler üzerine de genel bir istişare de yapıldı. Mahallelerde ve sitelerde karşılaşılan eksikliklerda ele alınırken, daha modern ve daha yaşanabilir şehir için fikir alışverişi yapıldı.

“HER VATANDAŞIMIZIN KALBİNE GİRMEYİ HEDEFLEDİK”

Her daim önce millet önce memleket dediklerini vatandaşlarla olan buluşmalarında söyleyen Başkan Karaosmanoğlu, “Bu anlayışımızı da tevazu, samimiyet ve gayret ile birleştiriyoruz. Bu anlayıştan hiçbir şey kaybetmeden daha fazla çalışarak Kocaeli’ye hizmet ediyoruz. İnsanımızın sesine ve fikirlerine her daim önem verdik. Halkımızın mutluluğu için her imkânı yerinde ve tam verimlilikle kullandık. İnşallah kullanmaya da devam edeceğiz. Tek derdimiz var vatandaşımızın kalbinde ki yerimizi kendisine daha çok hizmet ederek korumaktır. Her vatandaşımızın kalbine girmeyi hedefleyen hizmet anlayışımızı dün nasıl sürdürdüysek, bugünde ve yarında aynı kararlılıkla yolumuza devam ederek sürdüreceğiz” diye konuştu.

GÖNÜLLERE GİRMEK VE GÖNÜLLERİ ALMAK BİZİM İÇİN ASIL OLANDIR

Mahallelerin, sitelerin ve yaşamın sürdüğü her toprağa Büyükşehir Belediyesi olarak çalışkan bir kadroyla hizmet ettiklerini de özellikle vurgulayan Başkan Karaosmanoğlu, “Hizmetkarı olduğumuz milletimizin her derdiyle mesai harcamak ve sorunları çözme adına tüm gayreti göstermek bizim en büyük görevimizdir. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde yerel yönetimler olarak bizler halkımızın mutlu, geleceğe güvenle bakarak gülümseyen bir nesil için çalışıyoruz. Hizmetimizin merkezinde insanımız var. Gözümüz ve kulağımız her daim halkımızda. Bu anlayışla çalışan bir erdemliler hareketi olarak Büyükşehir Belediyesi, ülkemizin ve kentimizin kalkınması için çalışmaktadır. Hizmetin yeterli olmadığını asıl olanın gönüllere girmek olduğunu bilen bir teşkilat ve yerel yönetim kadrosuyla çalışıyoruz. Gönüllere girmek ve gönülleri almak bizim için asıl olandır” şeklinde konuştu.

KILAVUZ GENÇLK VE ANNE ŞEHİR KOCAELİ’DEN BAHSETTİ

İzmit Kent 5. Etap ile Tavşantepe Toplu Konutlarında yaşayan vatandaşların önerilerini ve taleplerini dinleyen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, kentlerin gelişimine gelecekte liderlik edecek gençlerin yetişmesi içinde büyük fedakârlık göstererek çalıştıklarını da ifade etti. Her çocuğun ve gencin en güzel şekilde yetişmesi için eğitim merkezlerine dönük katkıları Büyükşehir olarak verdiklerini de sözlerine ekleyen Karaosmanoğlu, “Gençlerimize dönük spor alanları başta olmak üzere sosyal alanda başarılı, eğitim hayatlarında istediklerine ulaşması içinde yatırımlar yapıyoruz. Kılavuz gençlik projemizde işte bunlardan bir tanesidir. Kadınlarımızı da unutmuyor “Anne Şehir” Kocaeli modeliyle de hizmetlerimizi kentin her noktasına ulaştırmaya çalışıyoruz” diyerek açıklamalarını tamamladı. Birliktelikler yapılan görüş alışverişlerinin ardından sonra erdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38