Başkan, ‘’Memleketimiz için insan yetiştirelim’’

Sosyal sorumluluk projeleriyle ülkemizde ve şehrimizde dikkat çeken Türkiye Gençlik Vakfı’nın (TÜGVA) Kocaeli Temsilciliği, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nu ziyaret etti.

Başkan, ‘’Memleketimiz için insan yetiştirelim’’

Sosyal sorumluluk projeleriyle ülkemizde ve şehrimizde dikkat çeken Türkiye Gençlik Vakfı’nın (TÜGVA) Kocaeli Temsilciliği, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nu ziyaret etti.

01 Ekim 2015 Perşembe 10:53
Başkan, ‘’Memleketimiz için insan yetiştirelim’’

Gençlerin enerjisi, hızı ve dinamizmiyle birlikte ortaya çıkan iyilik odaklı işler, deneyimini paylaşan ve yaşatan anlayışa sahip rol model kişilerin vakıfçılık anlayışı, her geçen gün ülkemizde ciddi bir şekilde artıyor. Kurulan farklı farklı vakıflar, gençler ve oluşacak yeni nesil için birbirleriyle yarışırcasına projeler ortaya koyuyorlar. Bunlardan bir tanesi olan Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Kocaeli Temsilciliği Başkanı Yusuf Yazıcı ve yönetimi, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nu ziyaret ederek, gerçekleştirdikleri çalışmalar hakkında bilgi aktardılar. Başkan Karaosmanoğlu ziyarette TÜGVA yönetimine, “Hedeflerinizi iyi organize edip, teşkilatlanmalarınıza hız vermelisiniz. Değerlerimizi iyi anlayan memleketimiz için donanımlı insan yetiştirelim” dedi.

 GENÇLERİMİZİN BATAĞA GİTMESİNE İZİN VERMEYELİM

Geleneklerine bağlı kalarak, çağın gereklerini iyi okuyabilen, topluma ve insanlığa değer katan, saygı, paylaşım ve hassasiyet ilkelerini benimsemiş, öz güveni yüksek, yenilikçi, çalışkan, iyi ahlaklı, hoşgörülü, başarılı ve sorumluluk sahibi bir gençlik için çalışmak idealiyle ortaya çıkmış TÜGVA’nın önümüzdeki aylarda sosyal içerikli projelerle adını bir hayli duyuracağı belirtiliyor. Kocaeli Yönetiminin Büyükşehir Belediye Başkanı ziyarette, “Ahlaklı, bilgili, karakterli topluma faydalı insan yetiştirelim. Gençliğin enerjine ortak projeler üretelim. En önemli çalışma alanlarınızdan bir tanesi de okullarımız olsun. Bu alanı kesinlikle ihmal etmeyin. Gençlerimizin batağa gitmesine izin vermeyelim” şeklinde konuştu. 

 VİZYONEL BAKIŞLA HAREKET EDİN

Ülkemize faydalı şahsiyetler yetiştirmede sorumluluk sahibi olduklarını da ifade eden Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Kendi işini yapan, profesyonel çalışan, girişimci öğrencilere yönelik çalışmaları yürütmek, vakfınızın hedeflerine ulaşmasını sağlayacak stratejileri oluşturmak ve geliştirmekten sorumlusunuz. Vakfınızın genel hedef ve vizyonuna ulaşılabilmesi için düzenleyeceğiniz ve desteklenecek tüm eğitim faaliyetlerini belirleyin. Ön lisans, lisans, yüksek lisans ve doktora seviyesindeki öğrencilerin gelişimlerine katkıda bulunacak ortam ve imkânlarını sağlamalısınız. Bunun yanında en önemli konulardan bir tanesi de gençlerimizin potansiyelinin keşfedilmesi ve yönlendirilmesi konusunda rehberlik yapın” diyerek hatırlatmalarda bulundu.


Son Güncelleme: 01.10.2015 10:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38