Başkan Olacak Çocuklar projelerini açıkladı

Büyükşehir Belediyesi Çocuk Eğitim ve Eğlence Fuarı’nda en ilgi çeken etkinliklerden biri de Barış Manço anısına düzenlenen Başkan Olacak Çocuk programı oldu

Başkan Olacak Çocuklar projelerini açıkladı

Büyükşehir Belediyesi Çocuk Eğitim ve Eğlence Fuarı’nda en ilgi çeken etkinliklerden biri de Barış Manço anısına düzenlenen Başkan Olacak Çocuk programı oldu

27 Nisan 2014 Pazar 10:49
Başkan Olacak Çocuklar projelerini açıkladı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi düzenlediği Uluslararası Çocuk Festivali Çocuk Eğitim ve Eğlence Fuarı dört gün boyunca farklı etkinlik ve aktivitelerle çocuklarla buluştu. 7’den 70’e herkesin fuar süresince takip ettiği önemli etkinliklerden biri de bu yılın Barış Manço temasına uygun olarak düzenlenen “Başkan Olacak Çocuk” programı oldu. Çocuklar belediye başkanı olsalar bir kente neler yapabileceklerini “büyümüş de küçülmüşler” dedirten ifadelerle açıkladı.

 

BARIŞ MANÇO’NUN EFSANE PRROGRAMI

Uluslararası Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilen etkinliğin sunuculuğunu TRT Çocuk ekranlarının sevilen yüzü Burak Sezen yaptı. Ünlü sunucu, Barış Manço’nun bir zamanlar sunduğu efsane programı“Adam Olacak Çocuk” programını “Başkan Olacak Çocuk” formatıyla canlandırdı. Oldukça renkli görüntülerin oluştuğu etkinlikte Sezen çocuklara Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı olsaydınız ne yapardınız” diye sordu. Etkinliğe 8-12 yaş grubu çocuklar katıldı. Aileleri de onları büyük bir keyifle izledi.

 

ÇEVRECİ BAŞKANLAR

Çoğunluklu olarak çocukların verdiği cevap “Yeşil alanları çoğaltırdım” oldu. Bir çocuk “Engelliler için özel okul kurardım” derken bazı çocuklar da soruya oyun alanlarını çoğaltırdım” bazıları “mahalleme park kurardım”,  birkaç tanesi de “Botanik bahçesi yapardım”diye cevap verdi. Bir çocuk “tüm çocukların doğum günlerini öğrenip onlara hediyeler gönderirdim” derken bir çocuk da “bilim merkezi kurardım” açıklamasını yaptı.

 

BURAK AĞABEYLE ÇOCUK ŞARKILARI

Sezen onarlı gruplar halinde sahneye aldığı çocukların her birine etkinlik sonunda Burak ağabeyle çocuk şarkıları cd’si ve Bilgi Evleri’nin Başkan Olacak Çocuk kitabını hediye etti.

Son Güncelleme: 27.04.2014 10:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38