Başkan, ‘’Önlükleriniz hayırlı olsun’’

KOÜ Diş Hekimliği Fakültesi’nde eğitim gören 92 üçüncü sınıf öğrencisi beyaz önlüklerini giydi. Genç hekimlerin önlük giyme törenine Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’da katıldı.

Başkan, ‘’Önlükleriniz hayırlı olsun’’

KOÜ Diş Hekimliği Fakültesi’nde eğitim gören 92 üçüncü sınıf öğrencisi beyaz önlüklerini giydi. Genç hekimlerin önlük giyme törenine Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’da katıldı.

24 Kasım 2015 Salı 12:36
Başkan, ‘’Önlükleriniz hayırlı olsun’’
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, KOÜ Diş Hekimliği Fakültesi’nde eğitim gören 92 üçüncü sınıf öğrencisinin önlük giyme törenine katıldı. Genç hekimler bu tören sonrası klinikte uygulamalı eğitim alabilecekler. Törende bir konuşma gerçekleştiren Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Bilgi ve beceri isteyen bir meslek olarak gördüğümüz diş hekimliğine aday sizleri tebrik ediyorum. Önlükleriniz hayırlı olsun” dedi.

 DİŞ HEKİMLİĞİ ÇOK ÖNEMLİ MESLEK VE SANATTIR

16-22 Kasım Ağız ve Diş Sağlığı Haftası sebebiyle KOÜ Diş Hekimliği Fakültesi’nde okuyan öğrencilerin Baki Komsuoğlu Kongre ve Kültür Merkezi’nde beyaz önlüklerini giydiği törende konuşma gerçekleştiren Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Diş hekimliği çok önemli bir meslek ve sanattır. Ağız ve diş sağlığını toplum olarak önemsemeliyiz. Bugün burada önlük giyen öğrencilerimize tavsiyem işinizi en güzel yapan kişi olun. Sıradan biri olmak yerine aranan ve tercih edilen bir diş hekimi olalım. Elbette bu durum her meslek içinde geçerlidir. Onun için aranan diş hekimi olalım” şeklinde konuştu.

 HASTALARIMIZIN TAKDİRİNİ VE DUASINI ALALIM

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu konuşmasına, “El becerinizle ve hastalarınıza gösterdiğiniz samimiyetle vatandaşlarımızın takdirini ve duasını alalım. Bütün önlük giyen öğrencilerimize başarılar diliyorum. Kocaeli Üniversitemizin Diş Hekimliği Fakültesinden yetişen öğrencilerimiz, Türkiye’nin en güzel diş hekimi olacağına da inanıyorum. Kentimizde eğitim kurumlarına verdiğimiz destekler, üniversitemizle de sürüyor ve devam edecektir. Gençlerimizin her daim hizmetindeyiz, yanındayız” ifadelerini kullandı. Törene,  KOÜ Rektörü Prof. Dr. Saadettin Hülagü, Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali İhya Karaman, Kocaeli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Şenol Ergüney, Kocaeli Diş Hekimleri Odası Başkanı Dt. Hasan Orakçı, rektör yardımcıları, akademisyenler ve öğrencilerin velileri katıldı.

Son Güncelleme: 24.11.2015 12:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38