banner28
banner23
banner36

Başkan Ülkü Ocaklarını ağırladı

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcilerini makamında ağırlamayı sürdürüyor.

Başkan Ülkü Ocaklarını ağırladı

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcilerini makamında ağırlamayı sürdürüyor.

10 Kasım 2016 Perşembe 13:44
Başkan Ülkü Ocaklarını ağırladı

 Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcilerini makamında ağırlamayı sürdürüyor. Siyasi partilerin temsilcileri, STK’lar ve kamu kurumlarının sorumlularıyla bir araya gelerek şehrin nabzının tutulması ve hizmet ihtiyaçlarının istişare mekanizmasıyla belirlenmesine önem verdiğini her platformda gösteren Başkan Karaosmanoğlu’nun bu seferki konukları, Ülkü Ocakları Kocaeli İl Başkanlığı yönetimi oldu.

 

BİZ HEP BİRLİKTE TÜRKİYE’YİZ

Görüşmede vatandaşa hizmet etmenin her yerde ve her an yapılabileceğini ifade eden Başkan Karaosmanoğlu, “Bakınız 15 Temmuz FETÖ darbe girişimi karşısında ülkemiz bir bütün olarak hareket etti. Vatanını ve bağımsızlığını seven her birey sokaklarda bu işgal girişimine karşı direndi. O gece ve sonrası milletimiz terör örgütlerine olduğu gibi darbe heveslilerine de meydanlarda gereken cevabı vermiştir. Şahsım başta olmak üzere hepimizin milletimize can borcumuz olduğunu unutmamalıyız. Daha çok çalışmalı, daha çok üretmeli ve Türkiye'yi daha ileri taşımak için gayret etmeliyiz” dedi

 

HAİNLERE ÖZGÜRLÜK VE DEMOKRASİ DERSİ VERİLDİ

‘’Demokrasi nöbetlerinde 29 gece sabahlayan on milyonlarca vatandaşımızın ferasetinin karşılığı ödenemez’’ diyen Başkan Karaosmanoğlu, “Türkiye bir avuç haine ve işbirlikçilerine, özgürlük ve demokrasi dersi vermiştir. Bu vesileyle şehitlerimizi bir kez daha rahmetle anarken, gazilerimize de acil şifalar diliyorum. Ruhları şad, mekânları cennet olsun” ifadelerini sarf etti.Ülkü Ocakları Kocaeli İl Başkanı Melikşah Taşkın da, Oğuzhan Cengiz’in yazdığı “Alparslan Türkeş” isimli kitabı Başkan Karaosmanoğlu’na hediye ederken, İzmit Yahya Kaptan’da Symbol AVM önüne inşa edilen köprüye Alparslan Türkeş isminin verilmesi nedeniyle ayrıca Başkan Karaosmanoğlu’na teşekkür ettiler.

Son Güncelleme: 10.11.2016 13:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38