banner28
banner23
banner36

Başkandan Gaziler Günü Mesajı

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Karaosmanoğlu, Mustafa Kemal Atatürk’e gazilik ve mareşallik unvanı verilişinin 94’üncü yıldönümü ve Gaziler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Başkandan Gaziler Günü Mesajı

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Karaosmanoğlu, Mustafa Kemal Atatürk’e gazilik ve mareşallik unvanı verilişinin 94’üncü yıldönümü ve Gaziler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

18 Eylül 2015 Cuma 17:15
Başkandan Gaziler Günü Mesajı
Gazilerimizi şükran ve minnetle anıyorum
 Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, ‘’Tarihinde hürriyet ve bağımsızlığına gölge düşürmeyen bir milletin içinden yetişmiş kahramanlık ve cesaretin abideleşen sembolleri olan kahraman gazilerimizi şükran ve minnetle anıyorum’’ dedi.
Ülkenin terör olayları dolayısıyla zor günler geçirdiği bugünlerde milletimizin birlik ve beraberlik içinde birbirine kenetlenmesi gerektiğine dikkat çeken Başkan Karaosmanoğlu şunları söyledi:
 “Bulunduğumuz coğrafya, tarihin en kanlı savaşlarına, en karmaşık siyasi oyunlarına sahne olmuştur. Bu olumsuzluklar etrafımızda sürüp gidiyor. Böyle olmasına rağmen milletimiz ülkesini bir istikrar ve güven ortamı haline getirmeyi başarmıştır. Gazi yahut şehit olmaya hazır milyonlarca ferdiyle bu huzur, bu sükûn sürecektir. Kahramanlığın ve hürriyet tutkusunun yanında, milletimizin bir üstün özelliği de sahip olduğu vefa duygusudur. Türk insanı gazi veya şehit olan atasını dün olduğu gibi bugün de en derin duygularla anmaktadır.
 Bizlere düşen görev, vatan için canlarını ortaya koyan gazilerimize saygı duymak ve kendilerine yaraşır imkânlar altında yaşamlarını sürdürmelerini sağlamak, ihtiyaçlarını karşılamaktır. Bu duygu ve düşüncelerle; tüm gazilerimizin Gaziler Günü’nü kutluyorum. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ebediyete intikal eden gazi ve şehitlerimizi rahmetle anıyor, hayatta bulunan gazilerimize de saygı ve şükranlarımı sunuyorum. Terör saldırılarında yaralanan ve halen tedavileri süren kahraman asker ve polisimize de acil şifalar diliyorum.”

Son Güncelleme: 18.09.2015 17:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38