Bilgievleri’nde veli ziyaretleri devam ediyor

Bilgievleri’nde her ay, en az 60 öğrenciye ev ziyareti gerçekleştiriliyor

Bilgievleri’nde veli ziyaretleri devam ediyor

Bilgievleri’nde her ay, en az 60 öğrenciye ev ziyareti gerçekleştiriliyor

04 Aralık 2015 Cuma 11:06
Bilgievleri’nde veli ziyaretleri devam ediyor
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik Hizmetleri Şube Müdürlüğü’ne bağlı olarak faaliyet gösteren Bilgievleri, bilgi destek programlarının yanı sıra öğrencilerin sosyal ve kültürel gelişimine destek vermeyi sadece Bilgievleri’yle sınırlı tutmuyor. Öğrencilerin ikinci evi olmayı hedefleyen ve bu hedefine ulaşan Bilgievleri’nde eğitmenler, öğrencilerini evlerinde ziyaret ediyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı olarak faaliyet gösteren 10 ilçedeki 15 Bilgievi’nde, her hafta en az 15 öğrenciye ev ziyareti yapılıyor.

 

VELİLER BİLGİLENDİRİLİYOR

Bilgievi öğretmenleri, yaptıkları ziyaretlerde öğrencilerin durumu hakkında velileri bilgilendirip, Bilgievleri’nden beklentilerini ve isteklerini öğreniyorlar. Veliler tarafından ilgiyle karşılanan öğretmenler, çocukların okul ve Bilgievi dışındaki yaşamları hakkında bilgi ediniyorlar. Bu sayede çocuklara daha faydalı olabileceklerini söyleyen öğretmenler, bu ziyaretlerin veli öğretmen ve öğrenci ilişkisi bakımından önemli olduğunu belirtiyorlar.

 

AİLELER MEMNUN KALIYOR

Yapılan ev ziyaretlerinde öğrencilerin eğitim ve kişisel gelişim durumları konuşulurken, öğretmenler de öğrencilerin ailelerini daha iyi tanıma fırsatı buluyorlar. Öğrenci aileleri, yapılan ziyaretlerden memnun kaldıklarını belirtirken, onlara bu imkânları sağlayan başta Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu olmak üzere, Bilgievleri çalışanlarına teşekkür ediyorlar.

Son Güncelleme: 04.12.2015 11:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38