Can;Türkiye, ABD ve İsrail ile aynı safta

BTP Kocaeli milletvekili adayları çalışmalarına Dilovası ilçesinde devam etti.Kapı kapı dolaşıp destek alan adaylardan,Muharrem Can,Volkan Yılmaz,Semih Üstüner, Aytekin Şen,ayrı gruplar halinde çalışmalarını sürdürdü.

Can;Türkiye, ABD ve İsrail ile aynı safta

BTP Kocaeli milletvekili adayları çalışmalarına Dilovası ilçesinde devam etti.Kapı kapı dolaşıp destek alan adaylardan,Muharrem Can,Volkan Yılmaz,Semih Üstüner, Aytekin Şen,ayrı gruplar halinde çalışmalarını sürdürdü.

27 Mayıs 2015 Çarşamba 12:21
 Can;Türkiye, ABD ve İsrail ile aynı safta

Dilovası ilçesinde konuşma yapan Muharrem Can,Mevcut iktidarın İsrail’e karşı göründüğüne işaret eden BTP Kocaeli milletvekili adayı Can,, şunları söyledi: “Filistin’i bombalayan İsrailli pilotlar Konya Ovası’nda eğitildi. Ondan sonra Yahudi’yi telin mitingi düzenliyorlar. Allah seni ıslah etsin! Aile şirketlerinin gemileri İsrail’e sefer yapıyor. Hani siz düşmandınız? İstihbarat anlaşmaları onların hocaları döneminde yapıldı. Neden bu anlaşmalardan vazgeçmiyorsunuz? Vazgeçmeleri mümkün mü? ABD, İsrail ve Türkiye aynı safta yer alarak Libya, Suriye, Irak, Lübnan’ı kısaca İslam dünyasını vuruyor.” 

Muharrem Can, “Bizim dış politikamız, ‘yurtta sulh, cihanda sulh’ politikasıdır. Bunlar Türkiye’yi dünyanın kuklası haline getirdiler. İslam dünyasını kana buladılar. Irak’ta 1.5 milyon insanın ölümüne bu iktidar sebep oldu. Bunun hesabını 7 Haziran’da sormaya var mıyız?” şeklinde konuştu.

BTP iktidarında bayram yaşanacak

Sözlerine “Gelin size bayram yaşatalım diyen Can, Çalışan işçi, memur, emekli olan kardeşlerim. Asgari ücret 5 bin TL’dir. Devlet 3 yıl boyunca işçinin, memurun ücretini 5 bin TL’ye tamamlayacak. Sakın patronlar korkmasın! Biz mal düşmanı değiliz. Biz malın haram şekilde kullanılmasına karşıyız. Biz milleti açlığa, susuzluğa mahkûm etmeye karşıyız” diye devam eden Can, “Sayın Cumhurbaşkanı, 3 çocuk diyor. Bizim zamanımızda 3 değil 30 da olur. Niye? Çünkü bizim iktidarımızda her doğum yapan anneye 15 bin TL doğum ikramiyesi verilecek. Çocuklara 18 yaşına gelene kadar 250 TL maaş verilecek. Siz onları Allah’ın emaneti olarak yetiştireceksiniz ve bu vatana evlat yapacaksınız.7 Haziran sizlerin seçimi olacak. Her ev hanımına 1500 TL maaş vereceğiz,

3 katrilyon dolarlık servet

Türkiye’nin yer altı kaynaklarının değerinin 3 katrilyon dolar olduğuna işaret eden Prof. Dr. Baş hocamıza kaynak nerde diye soranlara sesleniyoruz, “Dünyada altında ikinci sıradayız. Borda dünyada birinciyiz. Tam 53 çeşit maden var. Biz bunları sanayimizde işleteceğiz, bire 10 değer katacağız. 30 katrilyon dolarlık servetin olacak, bu saydıklarımızı veremeyeceksin. Türkiye maden kaynağı.. BTP, yabancılara satılan madenleri devletleştirilecek. Madenlerle ilgili 500 trilyon liralık tespit davası açacağız. Bu tespit davasını kefalet olarak gösterip Hazine’ye bırakacağız. Dava dosyası orada olacak. 500 trilyon liralık para basma hakkını elde edeceğiz. Bunlar şimdi bunları hocamızdan duyuyorlar. Bizim her şeyimiz kaynak. Bunların hepsini hayata geçireceğiz ancak 7 Haziran’da bizi mahcup etmeyeceksiniz. Bu sizin son şansınız olabilir.

Son Güncelleme: 28.05.2015 12:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38