banner28

Daha iyi eğitim, daha yüksek verim

KO-MEK hizmet içi eğitim programında bu kez step aerobik usta öğreticilerine eğitim verildi

Daha iyi eğitim, daha yüksek verim

KO-MEK hizmet içi eğitim programında bu kez step aerobik usta öğreticilerine eğitim verildi

10 Ocak 2016 Pazar 12:07
Daha iyi eğitim, daha yüksek verim

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitimi Kursları(KO-MEK)'nda step aerobik usta öğreticilerine kurum içi eğitim semineri verildi. Step aerobik usta öğreticilerinden alınan verimi en üst seviyeye çıkarmak için yapılan çalışmalara alanında birbirinden değerli eğitmenler katıldı. Leyla Atakan kurs merkezinde verilen eğitimlere usta öğreticilerin ilgisi yoğun olurken, katılımcılar eğitmenleri dikkatlice dinleyerek anlatılanları tek tek not aldı.

 

"OMURGA SAKATLIKLARINA DİKKAT"

Eğitimler fizyoterapist İbrahim Babayiğit'in sakatlıklar ve doğru egzersiz konulu semineriyle başladı. Babayiğit, konuşmasında postur analizi, omurga problemleri ve düzeltici egzersizler konularında katılımcılara seminer verdi. Daha sonra soru cevap şeklinde devam eden seminerde usta öğreticiler en çok omurga sakatlanmaları hakkında bilgi aldı. Daha sonra beslenme konulu seminer ile Mehmet Cihan Şahin eğitime devam etti. Şahin konuşmasında doğru beslenme ve egzersiz öncesi beslenme konularında eğitim verdi.

 

SPORA YENİ BAŞLAYANLARA DİKKAT

Step aerobik usta öğreticilerinin en çok dikkat ettiği ve zaman zaman ciddi sakatlanmalarla karşılaştıkları konuların başında gelen fitness-antreman programları konusunda eğitim veren Yezdan Ciner, sakatlanmalar konusunda usta öğreticileri uyardı. Başlangıç programları, orta ve ileri düzey programlar ve özel uygulamalar konusunda eğitim veren Ciner, fitness sakatlanmalarının daha çok yeni başlayanların, 'hemen bu işi başarayım' duygusundan kaynaklandığını ifade etti. Eğitimler kapsamında son olarak seminer veren Yrd. Doç. Dr. Levent Atalı ise kariyer planlaması konusunda eğitim verdi. Atalı konuşmasında, Yüksek Lisans programları, yerel yönetimler ve özel sektör programları hakkında konuştu. Seminerler sonunda katılımcılara hediye ve çiçek takdim edildi.

Son Güncelleme: 10.01.2016 12:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38