“Derince’ye hizmet etmek için varız”

AK Parti Derince İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen 54. Danışma Meclisi büyük bir coşku içersinde geçerken, katılımın yoğun olduğu gecede birlik ve beraberlik vardı. Gecede bir konuşma yapan Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut “Biz makam ve mevki için yokuz, Derince’ye hizmet etmek için varız” dedi

“Derince’ye hizmet etmek için varız”

AK Parti Derince İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen 54. Danışma Meclisi büyük bir coşku içersinde geçerken, katılımın yoğun olduğu gecede birlik ve beraberlik vardı. Gecede bir konuşma yapan Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut “Biz makam ve mevki için yokuz, Derince’ye hizmet etmek için varız” dedi

06 Nisan 2014 Pazar 11:51
“Derince’ye hizmet  etmek için varız”

 

Elmas Düğün Salonu’nda yapıldı

30 Mart seçimlerinden büyük bir zaferle ayrılarak Derince’de belediye başkanlığı seçimlerini kazanan AK Parti, seçimlerin ardından bu ilçedeki ilk danışma meclisi toplantısını gerçekleştirdi. AK Parti Derince İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen 54. İlçe Danışma Meclisi, Kaşkaldere’de bulunan Elmas Düğün Salonu’nda gerçekleştirildi. AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mahmut Civelek, Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, İlçe Başkanı Ahmet Ark, İl Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Akın, İlçe Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Eren, İlçe Kadın Kolları Başkanı Züleyha Uslu, il ve ilçe teşkilatı yöneticileri, meclis üyeleri, mahalle başkanları ve partililerin yoğun ilgi gösterdiği danışma meclisi öncesi ilk olarak Mahsun Elmas’ın sahibi olduğu Elmas Düğün Salonu’nun açılışı yapıldı.

 

Bundan sonra hedef yüzde 50

Danışma Meclisi’nde ilk konuşmayı yapan İlçe Başkanı Ahmet Ark, çok yoğun ve tempolu bir seçim atmosferini geride bıraktıklarını belirterek seçim döneminde çalışmalarda emeği olan tüm teşkilat mensuplarına teşekkürlerini ifade etti. Seçimlerde en yakın rakiplerine 12 puan fark attıklarını belirten Ark, “Kuşkusuz bu kolay olmadı. SKM’miz seçim günü akşamına kadar 900 program yaptı.” dedi. Seçim döneminde yaptığı çalışmalardan dolayı Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut’a özel olarak teşekkür eden Ark,  “Bundan sonra önümüz daha da açık. Bugün 35 bin oy aldık ama hedefimiz bundan sonra % 50’dir. Ben herkese çok teşekkür ediyorum ama en büyük teşekkürü bizlere bu 35 bin 347 oyu veren Derincelilere ediyorum” dedi. Ark’ın konuşmasının ardından bu kez kürsüye Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut çıktı.

 

Derince’yi marka haline getireceğiz

Başkan Bulut, iki aydır yoğun bir tempoda çalıştıklarını ifade ederek “2004 yılında belediye başkanı seçildiğimde 16 bin oy almıştım. Bugün ise 35 bin oy aldık. Bu başarıda emeği olan herkese çok teşekkür ediyorum. Teşkilatlarımızla birlikte bunu başardık. Diğer siyasi rakiplerimize de güzel bir yarış olduğu için teşekkür ederim. Bizi geçeceklerini sanmışlardı ama olmadı, üzgünüm. Artık Derince’nin belediye başkanı olarak AK Parti rozetini çıkardık. Bütün vatandaşlarımız çok değerli ve hizmete layık. Hiç kimseyi ayırt etmeden projelerimizi hayata geçirmek için canla, başla çalışacağız.” dedi. Başkan Bulut ayrıca “Sizlerin hizmetler noktasında fikirlerinizle bize destek vermeniz lazım. Biz makam ve mevki için yokuz, Derince’ye hizmet etmek için varız. Derince’yi marka haline getireceğiz, en büyük projemiz ise halkımızın gönlüne girmektir. Bunun için vatandaşlarımız bizi nerede görmek istiyorsa orada olacağız.” dedi.

 

“Kimse milleti kenara koyarak hesap yapamaz”

Programda son konuşmayı ise AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mahmut Civelek yaptı. Civelek, Kocaeli genelinde 13-0’lık bir seçim sonucuna imza attıklarını ve öncelikle bu süreçte duruşunu bozmayan eski başkan Aziz Alemdar’a ve bu başarıda emeği olan herkese teşekkür ettiğini ifade etti. Kocaeli tarihinin bu seçimde ilk kez 130 bin kişinin katılımıyla gerçekleşen bir mitinge şahit olduğunu da sözlerine ekleyen Civelek “Kimse milleti bir kenara koyarak hesap yapamaz. Bizim hesabımız neden daha fazla oy almayalım üzerinedir. Oysa CHP’nin lideri iki puanlık artışı bir başarı olarak görüyor. Böyle giderse CHP, 2050’li yıllara kadar iktidara gelemez.” dedi. Seçim sonuçlarına yapılan itirazların göstermelik olduğunu belirten Civelek “CHP elinden gelse 1950’den günümüze kadar yapılan tüm seçimlerin iptalini isteyecek.” dedi. 2023’ler 2071’ler bizimdir diyen Civelek, Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut’un proje adamı olduğunu belirterek, “Derince’nin ve Ali Haydar Bulut’un yolu açık olsun” mesajını verdi.

 

Son Güncelleme: 08.04.2014 11:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38