banner28
banner23
banner36

Doğu Marmara’nın İDEV heyecanı

2016’nın merakla beklenen organizasyonu 2. Doğu Marmara İdeal Ev, Evlilik ve Konut Fuarı’nın (İDEV) tanıtım çalışmaları hız kazandı. Bu yıl tüm Doğu Marmara illerinin katılımlarıyla 3-6 Mart gerçekleşecek olan fuar için Sakarya, Düzce ve Bolu’da basın toplantıları yapıldı

Doğu Marmara’nın İDEV heyecanı

2016’nın merakla beklenen organizasyonu 2. Doğu Marmara İdeal Ev, Evlilik ve Konut Fuarı’nın (İDEV) tanıtım çalışmaları hız kazandı. Bu yıl tüm Doğu Marmara illerinin katılımlarıyla 3-6 Mart gerçekleşecek olan fuar için Sakarya, Düzce ve Bolu’da basın toplantıları yapıldı

06 Ocak 2016 Çarşamba 17:43
 Doğu Marmara’nın İDEV heyecanı
Kocaeli Ticaret Odası’nın Doğu Marmara illerini fuarcılıkta çekim merkezi haline getirebilmek amacıyla bu yıl ikincisini Bolu Ticaret ve Sanayi Odası, Düzce Ticaret ve Sanayi Odası, Gebze Ticaret Odası, Körfez Ticaret Odası, Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası, Yalova Ticaret ve Sanayi Odası’nın destekleriyle gerçekleştireceği 2. İdeal Ev, Evlilik ve Konut Fuarı heyecanı tüm illere dalga dalga yayılıyor. Fuarın, tüm Doğu Marmara’yı kucaklaması amacıyla, her ilde ayrı ayrı basın toplantıları gerçekleştirilerek, fuar katılımcı tüm şehirlere tanıtılıyor.

İLK TOPLANTI KOMŞUDA YAPILDI

Doğu Marmara illerinde tüm firma ve vatandaşların fuardan haberdar olabilmesi amacıyla düzenlenen basın toplantılarının ilki Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası’nda yapıldı. Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Murat Özdağ, MARKA Genel Sekreteri Mustafa Ayhan, KOTO Yönetim Kurulu Üyesi Fuat Berna, Fuar, Kültür Turizm ve Sanat Komisyonu Başkanı Alp Kayalar, Destekler, Proje ve AR-GE Komisyonu Başkanı Volkan Yılmaz ile Organizatör Firma Anadolu Expo yetkilisi Cem Aydın’ın katıldığı basın toplantısına Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO) Başkanı Mahmut Kösemusul ev sahipliği yaptı.

SATSO BAŞKANI KÖSEMUSUL:

İDEV’DE YER ALMAKTAN MEMNUNİYET DUYUYORUZ

Toplantının açılış konuşmasını yapan SATSO Başkanı Mahmut Kösemusul, 2. Doğu Marmara İdeal Ev, Evlilik ve Konut Fuarı’nın bölgesel işbirliğinin güzel bir örneğini teşkil ettiğini ve destek vermekten memnuniyet duyduklarını ifade ederek; “MARKA şemsiyesi altında Doğu Marmara illerinin ticari yaşamını canlandırmak ve geliştirmek adına bu tür organizasyonlar büyük önem taşıyor, bu bağlamda İDEV Fuarı’na öncülük eden kurumlarımıza başta KOTO olmak üzere teşekkür ediyorum. Bölgemiz bulunduğu konum, ekonomisi ve barındırdığı potansiyel itibariyle özel bir bölgedir. Doğu Marmara’nın gelişmesi, bölgemizde fuar kültürünün gelişerek ülkemize örnek teşkil edecek boyutlarda büyümesine katkı sağlayacağına inandığımız İNTEMAK fuarı, İDEV Fuarı gibi organizasyonlar birlik ve beraberliğimizi iyi değerlendirmek adına da büyük önem taşıyor. KOSGEB’ten %50 destekli fuara ilimizden de katılımın yüksek olacağına inanıyorum. Firmalarımız gereken ilgiyi göstereceklerdir. Bölgemize ve ülkemize hayırlı olsun” dedi.

DÜZCE TSO BAŞKANI ÇAKIR:

İDEV’İ ÇOK ÖNEMSİYORUZ

Basın toplantılarının ikincisi Düzce Ticaret ve Sanayi Odası’nda gerçekleşti. KOTO heyetine ev sahipliği yapan Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Fahri Çakır, fuar süresi boyunca her gün Düzce’den Kocaeli’ne ücretsiz servis imkanı sunacaklarını söyleyerek, “2. Doğu Marmara İdeal Ev, Evlilik ve Konut Fuarı’nı çok anlamlı buluyorum. Geçen yıl düzenlenen ilk organizasyonda fevkalade alışveriş ortamlarının sağlandığı bir fuar oldu. Evlilik ve konut fuarını Düzce’nin de katılımı ile taçlandırmak büyük mutluluk veriyor. Biz bu fuarda mutlak sonuçların alındığını geçen yıl gördük. Bu sene ümit ediyorum ki bu netice katlanarak devam edecek. Bizzat canlı alışverişin yapıldığı bir fuar olması hasebiyle de ben çok önemli buluyorum. Birçok pazar ve müşteri bulma imkanı var bu fuarda. Burası alıcı ile imalatçının buluştuğu, buluşturulduğu bir fuar. Bu nedenle çok önemsiyoruz. Düzce iş dünyasına ve kamuoyuna fuarımıza katılmaları ve yer almaları çağrısında bulunuyoruz” dedi.

İDEV: DOĞU MARMARA’NIN

BİRLİKTELİĞİNİ YANSITACAK

Günün son basın toplantısı, Bolu Ticaret ve Sanayi Odası’nda gerçekleştirildi. Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Türker Ateş de bölgenin kalkınması için yapılan çeşitli faaliyetlerden biri olan İDEV- İdeal Ev, Evlilik ve Konut Fuarı’nı çok önemsediklerini ve bu yıl da destekleyeceklerini vurguladı. Başkan Özdağ ise düzenlenen basın toplantılarında şu ifadelere yer verdi; “Odamızın, Kocaeli başta olmak üzere Doğu Marmara’yı, Anadolu yakasının ‘fuar merkezi’ konumuna getirme vizyonu bulunmaktadır. Kocaeli’nde halihazırda 35 bin m2’si kapalı bir fuar alanına sahip oluşu bu alanda bize büyük ölçüde katkı sağlamaktadır. Ve biliyoruz ki, hedefimizin gerçekleşmesi ancak, ticaret ve sanayi odalarımız başta olmak üzere tüm dinamiklerin destekleriyle mümkündür. Odalarımızla yaptığımız başarılı işbirlikleri bizleri, 3-6 Mart 2016 tarihlerinde 2.’sini düzenleyeceğimiz İDEV Fuarı’nda da güç birliği yapmaya teşvik etti. Odalarımızın tam destekle ve aynı heyecanla projemizde yer almaları bizleri çok mutlu etti. İDEV, her yönüyle Doğu Marmara’nın potansiyelini, canlılığını ve birlikteliğini yansıtacak” dedi. Basın toplantıları Gebze Ticaret Odası, Körfez Ticaret Odası ve Yalova Ticaret ve Sanayi Odası ile devam edecek. 

Son Güncelleme: 06.01.2016 17:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38