Dünya devinin bölge bayisi Emektar Makina Oldu

Üretiminin yüzde 85’ini yurt dışına ihraç eden Vatan Makina, Marmara bölgesinde tek yetkili bayiliği Emektar Makinaya verdi.

Dünya devinin bölge bayisi Emektar Makina Oldu

Üretiminin yüzde 85’ini yurt dışına ihraç eden Vatan Makina, Marmara bölgesinde tek yetkili bayiliği Emektar Makinaya verdi.

03 Temmuz 2015 Cuma 11:37
 Dünya devinin bölge bayisi Emektar Makina Oldu

 Sektöründe zirveye koşan Emektar Makina 30’a yakın firmanın bayiliğini yürütüyor.1955 senesinde İstanbul’da kurulan ve pres sektörünün en büyük firmalarından Vatan Makina ile ilimizde makina sektörü denildiğinde akla ilk gelen firma olan Emektar Makina protokol imzaladı. İmalatının yüzde 85’ini dünya devletlerine ihraç eden Vatan Makina, imzaladığı protokol ile Marmara Bölgesinin tek yetkili bayisi olarak Emektar Makina’yı seçti.

ÖNEMLİ PROJELERE İMZA ATACAĞIZ

Kaliteli malzeme ve mükemmel işçiliğin birinci ilkeleri olduğunu belirten Vatan Makina Yönetim Kurulu Başkanı Nail Umar, dürüst ve güvenilir bir dünya markası olduklarını söyledi. Umar, “Marmara bölgesinde faaliyet gösteren Emektar Makina ile protokol anlaşmamızı yaptık. Vatan Makina’nın bölgede tek yetkiye sahip şirketi Emektar Makinadır. İki dinamik gücün birleşmesi ile önemli projelere imza atacağımızı düşünüyorum” şeklinde konuştu.

EMEKTAR MAKİNA ZİRVEYE KOŞUYOR

2015 yılının ilk diliminde hedefledikleri çıtayı yakaladıklarını söyleyen Emektar Makina Genel Müdürü Haris Akbaş, Vatan Makina ile yaptıkları protokol ile Marmara Bölgesinde tek bayi olmalarından dolayı gururlu olduklarını söyledi. Akbaş, “Baykal, Nukon, Hidroliksan, Cematek, İmaş, Haas, Sarmak, Sister, Microcut , Yang, Jetco, Arsenal, Bendmak ve Makerbot 3D Printer gibi ünlü markalardan sonra Vatan Makina ile bölgemize hizmet edeceğiz” dedi.

Son Güncelleme: 03.07.2015 13:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38