Emniyette yer değiştirmeler devam ediyor

17 Aralık soruşturmasının ardından emniyette başlayan görev yeri değişiklikleri ilimizde de hız kesmeden devam ediyor.

Emniyette yer değiştirmeler devam ediyor

17 Aralık soruşturmasının ardından emniyette başlayan görev yeri değişiklikleri ilimizde de hız kesmeden devam ediyor.

03 Şubat 2014 Pazartesi 18:55
Emniyette yer değiştirmeler devam ediyor
 Bir süre önce görevden alınarak merkeze çekilen Hulusi Çelik’in yerine Kocaeli’ne İl Emniyet Müdürü olarak atanan Levent Yarımel, geçtiğimiz günlerde 11 şube müdürü ile 2 ilçe emniyet müdürünün görev yerini değiştirmişti. Görev değişiklikleri bugün de devam etti. Yarımel, 9 emniyet müdür yardımcısının tamamının görev yerlerini değiştirdi.

 

ÇELİK’İN YERİNE YARIMEL

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü'nde bir süre önce, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Mehmet Ağzıbağlı ve Kaçakçılıktan Sorumlu İl Emniyet Müdür Yardımcısı Abdulkadir Demir, İstihbarat Şube Müdürü Metin Canbay, Terörle Mücadele Şube Müdürü Ali Çavdar, Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Turan Şahin ve 9 emniyet müdür yardımcısının görev yeri değişmişti. Kocaeli Emniyet Müdürü Hulusi Çelik'in yerine de Levent Yarımel atanmıştı. Yarımel de göreve geldikten kısa bir süre sonra 11 şube müdürü ve 2 ilçe emniyet müdürünün görev yerinde değişikliğe gitmişti. Körfez İlçe Emniyet Müdürü Ali Rıza Asayiş Şube Müdürlüğü'ne, Asayiş Şube Müdürü Uğur Eldemir Derince İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne, Derince İlçe Emniyet Müdürü Cenk Özmen Körfez İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne getirilmişti. Trafik Tescil, Cengiz Topel Havalimanı, Yabancılar Şubesi, Personel ve Bütçe Şube Müdürleri de başka görevlere atanmıştı.

 

KADRO ÇORLU’DAN

Yarımel, geçtiğimiz günlerde yaptığı bu değişikliğin ardından bugün de 9 emniyet müdür yardımcısının tamamının görev yerlerini değiştirdi. Kadrosuna Çorlu’dan da ekleme yapan Yarımel, Çorlu İlçe Emniyet Müdürü Cemal Dalman’ı Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık, Trafik ve Güvenlik Şube’den sorumlu emniyet müdür yardımcılığı görevine getirdi. 17 Aralık operasyonuyla başlayan görevden alma depremiyle birlikte 2 defa göre yeri değiştirilen emniyet müdür yardımcısı Hakan Başkal’ın yeri de üçüncü kez değişti.

 

ÜÇ KEZ DEĞİŞTİ

Başkal, bu kez de Bütçe İkmal İnşaat Şube Müdürlüğü görevine getirildi. Üçüncü kez görev yeri değişen bir başka isim ise Abdulkadir Demir oldu. Demir, Muharebe Destek Emniyet Müdür Yardımcılığı görevine atandı. Görev yeri değişen bir başka emniyet müdür yardımcısı Kıvanç Demir de Çevik Kuvvetten Sorumlu Emniyet Müdür Yardımcılığı görevine getirildi.

Son Güncelleme: 04.02.2014 15:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38