Eski sevgilisini gasp eden şahıs yakalandı

İzmit’te banyo camından girerek eski sevgilisini dövüp gasp eden şahıs yakalandı

Eski sevgilisini gasp eden şahıs yakalandı

İzmit’te banyo camından girerek eski sevgilisini dövüp gasp eden şahıs yakalandı

03 Aralık 2015 Perşembe 11:20
 Eski sevgilisini gasp eden şahıs yakalandı
İzmit İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Araştırma Amirliği ekipleri bir gaspçıyı daha tutuklayarak cezaevine gönderdi. Edinilen bilgi ve iddialara göre; İzmit Gültepe Mahallesi’nde ikamet eden A.Y isimli genç kadın, Sümer Polis Merkezi amirliğine giderek, Ozan Ramazan A. isimli eski erkek arkadaşının kendisinden habersiz bir şekilde banyo camından eve girdiğini ve kendisini darp ederek zorla boynundaki altın kolyesini gasp ettiğini söyledi. Dışarıdan gelen sesler üzerine Ozan Ramazan A.’nın kaçtığını belirten A.Y şikayetçi oldu.
 
KARDEŞİNİN EVİNDE YAKALANDI
İzmit İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Araştırma Amirliğine bağlı ekipler genç kadının şikayetinin ardından olayla ilgili olarak soruşturma başlattı. Ozan Ramazan A.(21)’nin evini tespit eden ekipler şahsı evinde bulmadı. Ekipler Ozan Ramazan A.’nın birlikte çalıştığı Ö.A. isimli kardeşinin evinde olduğunu belirleyerek, kardeşinin İzmit Yenişehir Mahallesi Turan Güneş Caddesi’nde bulunan evine baskın düzenleyerek, Ozan Ramazan A.’yı gözaltına aldı.
 
TUTUKLANDI
İfadesi alınmak üzere Sümer Polis Merkezi Amirliğine götürülen Ozan Ramazan A.’nın gasp ettiği kolye de ele geçirildi. Ozan Ramazan A.’nın 3 ayrı hırsızlık suçundan ve 1 adette mala zarar verme suçundan aranmasının olduğu öğrenildi. Emniyette işlemleri tamamlanan Ozan Ramazan A. sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

Son Güncelleme: 04.12.2015 12:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38