banner28
banner23
banner36

Fikri Işık, Niğde'deki saldırıyla ilgili konuştu

"(Niğde'deki saldırıyla ilgili) Belli ki yurt içinden, dışından belli mihraklar, belli ihanet odakları, belli şer güçler, seçime artık günler kala ülkeyi kanla da olsa karıştırmak, iktidarı kanla da olsa değiştirmenin hesabına, gayretine girdiler"

Fikri Işık, Niğde'deki saldırıyla ilgili konuştu

"(Niğde'deki saldırıyla ilgili) Belli ki yurt içinden, dışından belli mihraklar, belli ihanet odakları, belli şer güçler, seçime artık günler kala ülkeyi kanla da olsa karıştırmak, iktidarı kanla da olsa değiştirmenin hesabına, gayretine girdiler"

21 Mart 2014 Cuma 10:23
Fikri Işık, Niğde'deki saldırıyla ilgili konuştu
 Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Niğde'de meydana gelen saldırıyla ilgili, "Belli ki yurt içinden, dışından belli mihraklar, belli ihanet odakları, belli şer güçler, seçime artık günler kala ülkeyi kanla da olsa karıştırmak, iktidarı kanla da olsa değiştirmenin hesabına, gayretine girdiler" dedi.

İzmit Bekirdere Mahallesi'ndeki meydanda vatandaşlarla bir araya gelen Işık, burada yaptığı konuşmada, Niğde'de yol kontrolü sırasında bir askerin, bir polisin ve bir vatandaşın şehit edildiğini hatırlatarak, şehitlere Allah'tan rahmet, ailelerine de başsağlığı diledi.

"Tüm milletimizin başı sağ olsun" diyen Işık, şöyle konuştu:

"Belli ki yurt içinden, dışından belli mihraklar, belli ihanet odakları, belli şer güçler, seçime artık günler kala ülkeyi kanla da olsa karıştırmak, iktidarı kanla da olsa değiştirmenin hesabına, gayretine girdiler. Biz bu ülkede bu senaryoları çok gördük. Bu ülkede ne zaman bir hamle olsa, ne zaman bu ülke ayakları üzerinde dursa, ne zaman bu ülke azıcık kendine gelse, geleceğe umutla baksa hem içeriden hem de dışarıdan birtakım ihanet odaklarının harekete geçip ülkenin bu gidişatını durdurmaya gayret ettiklerini iyi biliyoruz."

Işık, 9 gün sonra seçim yapılacağına dikkati çekerek, "Beğenmezse milletimiz AK Parti'yi değiştirir ama milletin dışında hiç kimse iktidarı değiştiremez. Birileri bu hevese kapıldı" ifadesini kullandı.

- "Belli ki senin derdin eğitim değil"

Işık, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın 8 yıldır dinlendiğini dile getirdi.

"Eğitimle uğraşan, hizmetle uğraşan bir hareket Başbakanı 8 yıl niye dinler?" diyen Işık, şöyle devam etti:

"Bir ülkenin başbakanını benim bildiğim sadece yabancı istihbarat örgütleri dinler. İşte Almanya Başbakanı Şansölye Merkel'i Amerikan CIA dinlemiş. Almanya'yla Amerika arasında skandal oldu. Peki Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı'nı dinleyen yapıya şu soruyu sormaya hakkımız yok mu? 'Sen hangi istihbarat örgütünün taşeronusun? Nasıl dinlersin ülkenin başbakanını? Eğer senin derdin eğitimse bu dinlemeler niye, bu kasetler niye, bu montajlar niye?' Belli ki senin derdin eğitim değil." 

Işık, paralel yapının uzantılarının "AK Parti karşısında şu güçlü, ona oy verin" dediğini belirterek, "Hani Beziüzzaman'a bu kadar eziyet eden bu CHP değil miydi? Bu ülkede yıllarca başörtüsü zulmünü uygulayan bu CHP değil miydi? Bu ülkede dindar insanlara yıllarca eziyet eden bu CHP değil miydi? Ne oldu da şimdi CHP'ye oy istiyorsunuz, utanmıyor musunuz?" diye konuştu.

Önceki gün Siirt'te olduğuna işaret eden Işık, sözlerini şöyle tamamladı:

"CHP'nin iki genel başkan yardımcısı gidiyor, 'burada CHP'nin iddiası yok, siz en iyisi oylarınızı BDP'ye verin' diyor. AK Parti'ye karşı olduğu için. Şimdi aynı adamlar geliyorlar buraya, 'oyunuzu CHP'ye verin'. Bir milletvekili tweet atıyor. 'Ağrı'da CHP'nin iddiası yok, siz en iyisi BDP'ye verin'. Yani milletin başına nasıl bir çorap örülmek istendiğini sizler de bir düşünün. Türkiye'de demokrasi meselesi haline geldi. Artık bu iş Menderes'e, rahmetli hocamıza, rahmetli Özal'a yapılmak istenenin bir benzeri Recep Tayyip Erdoğan'a yapılmak isteniyor."

Işık, konuşmasının ardından mahalledeki dükkanları gezerek, vatandaşlarla sohbet etti.
 

Son Güncelleme: 21.03.2014 11:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38