Her yaşta müziğe devam

Büyükşehir koroları yeni sezonda faaliyetlerine devam edecek

Her yaşta müziğe devam

Büyükşehir koroları yeni sezonda faaliyetlerine devam edecek

28 Eylül 2015 Pazartesi 14:39
Her yaşta müziğe devam

 Kocaeli Büyükşehir Belediye Konservatuvarı’nın kentin bir klasiği haline gelen ve “Her Yaşta Müzik” sloganıyla yola çıkan ücretsiz koroları yeni sezonda faaliyetlerine devam edecek. Konservatuvar’ın Türk Tasavvuf, Türk Sanat, Türk Halk ve Çocuk Korolarına her yaştan vatandaş katılabiliyor. Korolar için başvuru süresi ise 5 Ekim Pazartesi günü sona eriyor. 

 BAŞVURULAR DEVAM EDİYOR

5 Ekim Pazartesi günü mesai bitimine kadar devam edecek başvuruları için Büyükşehir Belediyesi’nin Kültür Sanat ve Konservatuvar Şube Müdürlüğü’ne bağlı olan fuar içindeki Leyla Atakan Kültür Merkezi’ne yapmaları gerekiyor. Başvuru sırasında vatandaşlardan 1 adet fotoğraf ve nüfus cüzdanı fotokopisi isteniyor. Çocuk Korosu’na 7-14, Türk Sanat, Türk Halk ve Türk Tasavvuf Müziği korolarına ise 11-55 yaş arasındaki vatandaşlar katılabilecek.

 KONSERVATUVAR EĞİTMENLERİ YÖNETECEK

Koroları bu yıl da Büyükşehir Belediye Konservatuvarı eğitmenleri çalıştıracak. Tasavvuf Müziği Korosu’nu Prof. Dr. Ahmet Hakkı Turabi, Türk Sanat müziğini korosunu Neşe Sarısözen Adalı, Türk Halk Müziği ve Çocuk Korosu’nu ise Nuray Polat yönetecek.

 

Son Güncelleme: 28.09.2015 14:43
Anahtar Kelimeler:
Her YaştaMüziğe Devam
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38