İtfaiye'den ücretsiz yangın güvenliği danışmanlığı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi tesis ve işletmelere ücretsiz yangın güvenliği danışmanlığı yapıyor

İtfaiye'den ücretsiz yangın güvenliği danışmanlığı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi tesis ve işletmelere ücretsiz yangın güvenliği danışmanlığı yapıyor

12 Ekim 2014 Pazar 12:08
İtfaiye'den ücretsiz yangın güvenliği danışmanlığı

 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı işyeri açma ve çalışma ruhsatı alabilmek isteyen işyerleri, tesis ve işletmelere ücretsiz olarak yangın güvenliğinin nasıl sağlanacağı konusunda danışmanlık hizmeti veriyor. Yeni açılacak işyerlerinin yangın güvenliği raporu alma zorunluluğu bulunuyor. Raporun alınabilmesi için de bazı teknik koşulların yerine getirilmesi şartı var. İtfaiye Daire Başkanlığının 335 21 24 numaralı telefonunu arayarak paranızın ve emeğinizin yanmasına engel olabilirsiniz.


YANGIN GÜVENLİĞİNDE ÖNCE İTFAİYEYE DANIŞIN

Binaların henüz inşaat aşamasında yangın güvenliği tedbirleri ve planlamalarının yapılması gerekiyor. İşletme sahipleri, binalarında yangın güvenliği uygulamaları yapmadan önce Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi'nden ücretsiz danışmanlık hizmeti alabiliyor. Önceden İtfaiye'den danışmanlık hizmeti alınmaması işyerlerinde yeniden inşaat işleri çıkması, ilave zaman kaybı, ek maliyet yükü ve bir dizi bürokratik işlemle neden oluyor. Bazı binalarda ise, istense bile binanın bu düzenlemeleri yapmaya elverişli olmadığı durumlar ortaya çıkabiliyor.


TÜM VATANDAŞLAR FAYDALANACAK

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı, oluşturduğu teknik donanıma ve itfaiyecilik nosyonuna sahip ekipler tarafından, bu konuda bilgi edinmek isteyen vatandaşlarımıza ücretsiz olarak keşif ve danışmanlık hizmeti verilmekte. Ücretsiz olarak verilen hizmetten yalnızca işyeri açmak isteyenler değil, tüm vatandaşlarımız faydalanabiliyor.

Son Güncelleme: 12.10.2014 12:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38