KO-MEK ile gurur duyuyorum

Başkan Karaosmanoğlu, KO-MEK’in Karşıyaka ve Bahçecik’teki kurs merkezlerini ziyaret etti

KO-MEK ile gurur duyuyorum

Başkan Karaosmanoğlu, KO-MEK’in Karşıyaka ve Bahçecik’teki kurs merkezlerini ziyaret etti

16 Şubat 2014 Pazar 17:20
KO-MEK ile gurur duyuyorum
 Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, bu yıl onuncu eğitim-öğretim dönemine başlayan KO-MEK’ in Karşıyaka ve Bahçecik Kurs Merkezleri’ni ziyaret etti. KO-MEK´in bir halk üniversitesi olduğunu kaydeden Başkan Karaosmanoğlu, “Size en iyi şekilde hizmet vermeye çalışıyoruz. Bu süreçteki en önemli projemiz olan KO-MEK ile gurur duyuyorum” dedi.

BAŞKANLAR KURSİYERLERİ SEVİNDİRDİ

Başkan Karaosmanoğlu’nun KO-MEK ziyaretine Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz ile AK Parti Başiskele İlçe Başkanı Mehmet Ustaoğlu eşlik etti. Mefruşat, Giyim, El Nakışı ve İğne Oyası dersliklerini gezen Başkanlar, sürpriz ziyaretleriyle kursiyerleri oldukça sevindirdi. Kursiyerler el emeği göz nuru eserlerini Başkan Karaosmanoğlu’na gösterirken, KO-MEK´in hayatlarına büyük anlam kattığını söyledi.

ŞEHRİMİZİ NAKIŞ GİBİ İŞLİYORUZ

Başkan Karaosmanoğlu, Kocaeli’nin bir halk üniversitesi olduğunu belirterek, “On yılda toplam 311 bin mezun veren halk üniversitemizle gurur duyuyorum. Sizler burada el emeklerinizi nakış nakış işlerken biz de şehrimizi nakış gibi işliyoruz ” dedi.

İNSANIMIZA KATKI SAĞLIYORUZ

KO-MEK kurslarının kentin dört bir tarafına yayıldığını, 43 kurs merkezinde 139 branşta eğitimlerin tüm hızıyla devam ettiğini anlatan Başkan Karaosmanoğlu, “KO-MEK artık Kocaeli’nin halk üniversitesi olarak hizmet veriyor. Bu üniversiteden mezun olan yüzlerce hemşerimiz iş imkânı bulurken, birçok insanımız sosyalleşiyor ve kursları terapi niteliğinde görüyor. Bunlar halkımıza verdiğimiz hizmetin başarısının en önemli göstergeleri” şeklinde konuştu. Başkan Karaosmanoğlu, daha sonra kurs merkezi ve ders programları ile ilgili kurs yöneticilerinden bilgi aldı.

Son Güncelleme: 16.02.2014 17:21
Anahtar Kelimeler:
IleKO-MEKGururDuyuyorum
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38