KO-MEK' te temizlik ve iletişim semineri

KO-MEK'te hizmetli personele hijyen ve iletişim eğitimleri verildi

KO-MEK' te temizlik ve iletişim semineri

KO-MEK'te hizmetli personele hijyen ve iletişim eğitimleri verildi

04 Ekim 2015 Pazar 11:49
KO-MEK' te temizlik ve iletişim semineri

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitimi Kursları(KO-MEK), hizmetli personelin hijyen kurallarına uygun çalışmaları konusunda Sivil Toplum Merkezi'nde eğitim programı düzenledi. Hijyen kuralları ile alakalı konuların anlatıldığı eğitimde temizlik ve iletişim konuları ele alındı.

 

HEDEF 1. SINIF İŞYERİ

Seminerlerde, KO-MEK Türk Mutfağı usta öğreticilerinden Sibel Gülsün, temizlik konusunda üç farklı iş yeri örneği vererek, ''Bunlardan 3. sınıf işyerlerinde herkes savurgan davranır ve çöpleri yerlere atar, bu çöpleri hiç kimse kaldırmaz. 2. sınıf işletmelerde çalışanlar yine yerlere çöp atarlar ama bazıları bu çöpleri yerden alırlar. 1. sınıf işyerlerinde ise kimse yerlere çöp atmaz, böyle bir durum olsa da herkes yerde gördüğü çöpü kaldırır. İşte hedef 1. sınıf işyeri olabilmektir'' diye konuştu.

 

BEDEN DİLİ ÇOK ÖNEMLİ

Eğitimlerin ikinci oturumunda ise iletişim konusu ile alakalı eğitim yapıldı. KO-MEK Kişisel Gelişim branşlarında usta öğreticilik yapan Filiz Kocatepe, iletişimde beden dilinin önemine dikkat çekti. İletişimin yüzde 84'ünü beden dilinin oluşturduğunu ifade eden Kocatepe, sözlü ve yazılı iletişimin beden diline göre çok az etkili olduğunu söyledi. ​


Son Güncelleme: 04.10.2015 11:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38