banner28
banner23
banner36

KO-MEK’te kayıt dönemi başladı

Geçen yıl 43 kurs merkezinde 41 bin 246 kişiye eğitim veren KO-MEK’te yeni dönem kayıtları başladı

KO-MEK’te kayıt dönemi başladı

Geçen yıl 43 kurs merkezinde 41 bin 246 kişiye eğitim veren KO-MEK’te yeni dönem kayıtları başladı

02 Eylül 2014 Salı 11:05
KO-MEK’te kayıt dönemi başladı
 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitimi Kursları’nın(KO-MEK) 2014-2015 yeni eğitim- öğretim dönemi kayıtları başladı. Geçtiğimiz eğitim döneminde 43 kurs merkezinde toplam 41 bin 246 kişiye eğitim veren ve toplamda 330 bin kişiye ulaşan KO-MEK, 255 branş açarak kaliteli ve ücretsiz eğitim imkânı ile vatandaşların yanında olacak.

KAYIT İÇİN NE GEREKİYOR?

Kayıtlar, Kocaeli’nin dört bir yanında bulunan KO-MEK kurslarında alınmaya başladı. Kayıt için vatandaşların yanlarında nüfus cüzdan fotokopisi ve diploma fotokopisi ya da öğrenim belgelerini bulundurmaları gerekiyor. KO-MEK kurs merkezlerinin adresleri ve telefon numaralarına www.komek.org adresinden ulaşılabilir.

BAŞVURU YAĞIYOR

Kocaeli’ndeki her yaş grubuna hitap eden KO-MEK kursları her geçen yıl büyüyerek yeni başarılarına devam ediyor. Önceki dönemlerde yaşanan kursiyer memnuniyetinin kayıtlara yansıması dikkat çekiyor. Binlerce insan bu yıl da KO-MEK’te eğitim almak için kurs merkezlerine akın ediyor. 2014-2015 eğitim dönemi için başvuru alımları hızla devam ediyor. 

44. KO-MEK SERDAR’A

Kocaeli’nin dört bir yanında hizmet veren KO-MEK, bu yıl Serdar Mahallesi’ne açtığı kurs merkezi ile kurs merkezi sayısını 44’e yükselti. KO-MEK, “Roman Açılımı” kapsamında Roman vatandaşların yoğunlukta yaşadığı bölgelere açtığı Kireçocakları ve Maria Anne Kurs Merkezlerine bir yenisini ekledi. Serdar Mahallesi’nde faaliyet gösterecek KO-MEK Kurs Merkezi’nde mefruşattan bilgisayara, okuma-yazmadan İngilizce’ye kadar birçok branş açılacak. 

KO-MEK EĞİTİMDE ÇITAYI YÜKSELTTİ

Çeşitli branşlarda eğitim almak adına kurs merkezlerine gelen vatandaşlar, KO-MEK kurslarının ücretsiz olmasının kendileri için büyük şans olduğunu söyledi. Ücretsiz olmasının yanı sıra verilen eğitim kalitesiyle kendilerini geliştiren kursiyerler aile bütçelerine katkıda bulunuyor. KO-MEK’ten aldıkları sertifikanın iş hayatlarında yarar sağlayacağını dile getiren vatandaşlar, bu önemli eğitim hizmeti için Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’na teşekkür etti.

 

Son Güncelleme: 03.09.2014 13:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38