banner28
banner23
banner36

Kocaeli’de Denizcilik Sektörünü buluşturan Gala yemeğine Vali Aksoy’da katıldı

Deniz Ticaret Odası Kocaeli Temsilciliği Liman Başkanlığı’nın düzenlediği, Limaş’ın etkinlik katkılarıyla gerçekleşen Kabotaj ve Denizcilik Bayramı Vali Hüseyin Aksoy’unda katıldığı görkemli bir gala yemeği sona erdi.

Kocaeli’de Denizcilik Sektörünü buluşturan Gala yemeğine Vali Aksoy’da katıldı

Deniz Ticaret Odası Kocaeli Temsilciliği Liman Başkanlığı’nın düzenlediği, Limaş’ın etkinlik katkılarıyla gerçekleşen Kabotaj ve Denizcilik Bayramı Vali Hüseyin Aksoy’unda katıldığı görkemli bir gala yemeği sona erdi.

07 Temmuz 2017 Cuma 13:48
Kocaeli’de Denizcilik Sektörünü buluşturan Gala yemeğine Vali Aksoy’da  katıldı
 

Deniz Ticaret Odası Kocaeli Temsilcisi Vedat Doğusel’in açılış konuşmasıyla başlayan Denizcilik alanında  faaliyet gösteren kamu, özel  sektör, oda temsilcileri, STK başkan ve yöneticilerinin katıldığı gala yemeğinde Kocaeli’nin önemi vurgulandı. Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, TOBB Başkan Yardımcısı Hali Mete, Deniz Ticaret Odası Başkanı Metin Kalkavan, Büyükşehir Başkanvekili Zekeriya Özak, KSO Başkanı Ayhan Zeytinoğlu, İlçe Kaymakamları Ersin Emiroğlu (İzmit), Atila Kantay (Başiskele), Hasan Hüseyin Can (Gölcük), Akın Yılmaz (Derince), Liman Başkanı Murat Müftüoğlu, Ticaret İl Müdürü Veysi Uzunkaya, Çevre İl Müdürü Ersan Aytaç, Tarım İl Müdürü Ali İhsan Özel, KOSDER Başkanı Salih Zeki Çakır, Doğu Marmara Gümrük Bölge Müdürü Ali İhsan Merdanoğlu, VTS İstasyon Amiri Ogün Çevik, Spor İl Müdürü Muzaffer Cintımar, KOU Denizcilik Fakültesi Dekanı Prof.Dr.Özcan Gündoğdu, KOU Rektör Danışmanı  Doç.Dr. Necmi Özdemir, Limaş-Kürşat Bal, Erkan Dereli, Denizcilik Fedreasyonu Başkanı, Gemi Mühendisleri Oda Başkanı Salih Boztancı, Gemi Yat İhracatçıları Birliği Başkanı Başaran Bayrak, GİSBİR-Gemi İnşaa Sanayicileri Birliği Genel Sekreteri Kemalettin Gür, GEBKİM Başkanı İbrahim Aracı, KOGAD-KOTO Meclis Üyesi Ali Polat ve denizcilik camiasında çok sayıda seçkin çok sayıda konuk katıldı.

Denizcilik sektörünün Türkiye’nin gelişmesi ve kalkınmasında öncü bir sektör olduğuna dikkat çeken İMEAK-Deniz Ticaret Odası Başkanı Metin Kalkavan, ‘ Kabotaj ve Denizcilik Bayramını DTO olarak Kars Çıldır Gölünde Kocaeli’ye Ege ve Akdeniz’de çeşitli etkinlikler kutladık. Denizcilik gündeme gelmesi bununda en güzel örneğinin İzmit Körfezinde spordan sanata bir dizi etkinlikle kutlanması bizleri mutlu etmiştir. Deniz Ticaret Odası olarak, dünyadaki gelişmeleri de izleyerek, Türk Deniz Sektörünü daha ileriye taşımanın mücadelesinin veriyoruz ‘ dedi

Kocaeli Valiliği öncesinde Muğla, Mersin ve Samsun’daki görevleri sırasında deniz turizmi ve ticareti ile sektörünün gelişmesi için birçok proje çalışmaya destek verdiğinin ifade eden Vali Aksoy, ‘Denizcilik sektörü Türkiye’de hızla gelişiyor ve büyüyor. Zaman zaman uluslararası krizlerden etkilense de toparlanma ve yeniden kendini ortaya koyması adına önemli çalışmalar gerçekleştiriliyor. Benim daha önce görev yaptığım yerler denize kıyısı olan ve denizcilik sektörüyle iç içe olan illerdi. Diyarbakır’dan sonra yeniden Karadeniz ve Marmara’ya kıyısı olan Kocaeli’de  görev yapıyor olmaktan da büyük bir onur duyuyorum.’dedi.

Denizcilik Sekötürün tüm paydaşlarının yer aldığı yemekte bir hafta boyunca yapılan etkinliklere katılan Fotoğraf Sanatçıları Nebiye Azak, Berna İkiz, Aytül Akbaş ve Murat Kulakaç ile Gemi Maketi Sanatçıları Yusuf Akmeşe, Necdet Şir, Ahmet Düz, Zeki Artan, Ziya Babur, Yavuz Tezcan, Etkinliklerde Sualtı Hokey maçı yapan Dünya Şampiyonu Sualtı 23 Yaşaltı Milli Sporcular ve Sualtı İl Temsilcisi Celal Kavaz’a anı armağanları verildi.

Son Güncelleme: 07.07.2017 13:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38