Konservatuar'da zil 28 Eylül'de çalıyor

Konservatuar, Güzel Sanatlar Eğitim ve Geleneksel Sanatlar Merkezi, bu yıl 200 yeni öğrencisiyle yeni eğitim dönemine başlayacak

Konservatuar'da zil 28 Eylül'de çalıyor

Konservatuar, Güzel Sanatlar Eğitim ve Geleneksel Sanatlar Merkezi, bu yıl 200 yeni öğrencisiyle yeni eğitim dönemine başlayacak

28 Eylül 2015 Pazartesi 13:43
Konservatuar'da zil 28 Eylül'de çalıyor
Kocaeli'nin sanat eğitimi konusunda önemli kilometre taşlarından biri olan Büyükşehir Belediye Konservatuvarı, Güzel Sanatlar Eğitim ve Geleneksel Sanatlar Merkezi'ndeki yeni eğitim dönemi 28 Eylül Pazartesi günü başlıyor. Konservatuar, Güzel Sanatlar Eğitim ve Geleneksel Sanatlar Merkezi, bu yıl 200 yeni öğrencisiyle yeni eğitim dönemine merhaba diyecek. Yeni öğrencilerle birlikte 2015-2016 eğitim-öğretim döneminde toplam 700 öğrenci Konservatuar, Güzel Sanatlar Eğitim Merkezi ve Geleneksel Sanatlar Merkezlerinin ilgili branşlarında eğitim alacak.

BÖLÜM VE BRANŞLAR

Bu yıl Konservatuarda; Türk Sanat Müziği, (Ud, ney, k. kemençe, kanun, ses eğitimi, keman)Türk Halk Müziği, (Bağlama ve ses eğitimi)Batı Müziği, (Piyano, çello, keman, bateri, yan flüt, k. gitar, basgitar, klarnet)Bale, Türk Din Musikisi ve Tiyatro bölümlerinde eğitim verilecek. Güzel Sanatlar Eğitim Merkezi'nde ise yetişkin resim, çocuk resim, çini, seramik ve heykel branşları yer alacak. Geleneksel Sanat Merkezi'nde ise hat, tezhip, ebru, kat'ı ve minyatür branşlarında eğitim verilecek.

SANAT MERKEZLERİ

Konservatuar öğrencileri Büyükşehir Belediyesi Leyla Atakan Kültür Merkezi içindeki Konservatuar Şube Müdürlüğü binasında, bale öğrencileri SDKM'de, Güzel Sanatlar Eğitim Merkezi öğrencileri Anıtpark içindeki binada ve Güzel Sanatlar Eğitim Merkezi öğrencileri ise Seka Park Kültür Evleri'nde eğitim görecek.

Son Güncelleme: 28.09.2015 13:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38